Okategoriserade

Då kör vi!

Hejsan! Jag är ny här på shapemeup! och ser fram emot att blogga om träning och hälsa. Jag har bloggat i flera år på andra portaler och kommer fortsätta med det då fotografi och skrivande i allmänhet är något jag brinner för, men här kommer det enbart skrivas om träning och hälsa. Jag kommer dela med mig av recept, mina tankar om sambandet mellan psykisk och fysisk hälsa, och framför allt vill jag peppa och inspirera till ett hälsosamt, färgglatt och fint liv – det är ju precis det träning handlar om!

Det har varit en lång väg för mig att komma hit jag är idag, och är ni intresserade av detaljer kring den resan hittar ni en längre text under fliken ”Historia” under min header.

Nu kör vi, fan vad kul!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Nicole
    12 mars, 2012 at 07:54

    Ska bli kul att kika in här och följa din resa 🙂

Lämna ett svar