Okategoriserade

veckostart

I två veckor har jag nu ätit tabletter mot min grova magkatarr och ”kanske också magsår”, och de senaste dagarna har en envis förkylning bråkat med mig. Igår morse mådde jag lika dåligt som föregående dagar och ställde in mig på en dag till i sängen. Men vid 4-tiden orkade jag inte mer. Det fullständigt sprätte i benen och jag bestämde mig för att hinna in om gymmet innan stängning vid 18.

ÅH SÅ SKÖNT.

Nu är jag frisk. Se där, föga otippat var det helt lugnt att träna trots lite sjukdom. Det var bra att jag tog några vilodagar, det behövde kroppen, men jag kände igår att nä, nu är det bara jag som är seg i knoppen – för kroppen orkar! Helt rätt, och fy bubblan vad bra det kändes! Ett rätt lugnt pass, men en timme och jag var alldeles lagom utpumpad.

Idag blir det träning, matlagning och så väntar jag på besked om framtida jobb.. smånervöst men det blir nog bra! Just nu smuttar jag på dagens finaste kopp kaffe i morgonsolen, lyssnar på fin musik och laddar inför dagen. Ha en fin start på veckan hörrni!

Du kanske gillar

1 Kommentar

 • Svara
  nicole
  12 mars, 2012 at 08:29

  Äppel/chai-kompotten 🙂

  TROR det var ungefär nåt sånthär:

  1-2 röda äpplen (gärna ganska söta, typ Royal Gala eller så)
  Kanel efter smak
  ca 1/2 – 1 cl Chai-sirap

  Det är råsocker i den chai-sirap jag använder och som man ofta ser på café, så här får man göra ett val beroende på hur noga man är med socker. Annars kan man ju använda chaipulver som finns att köpa, eller kanske det alternativ som nog innehåller minst socker – chaite. Typ 1-2 cl kanske eftersom det inte är lika starkt i smaken. Använder du chaite kan du ju kanske istället ha en klick honung i för att få det snäppet sötare, men det beror ju förstås på hur sött du vill ha det 😉 Personligen vill jag ha mycket smak så jag använder sirapen. Tänker att det lilla socker man får i sig via det ändå jämnar ut sig i längden i mitt fall, då jag sällan äter mycket socker alls.

  Och sen bara kokar du ihop det i fem minuter eller så 🙂 Hur enkelt som helst! Hade nog i lite vatten i botten också.

Lämna ett svar