Inspiration och pepp Kost mobil Vardagsuppdatering

hur en helg kan börja

Givetvis valde mitt paket från USA att ankomma igår, fredag. Veckans enda dag jag faktiskt inte kunde vara hemma och ta emot det… Så när mannen från DHL ringde sa jag att jag var på gymmet och han körde det då dit istället – det kallar jag service! Tackar och bockar, sedan släpade jag runt fyra lådor questbars och lite annat smått hela dagen mellan möten i stan, men det var det ju värt!Skärmavbild 2013-12-14 kl. 22.35.55Paketet var givetvis från iherb, och jag råder er starkt att klicka hem en rejäl laddning nu i december – handlar ni över 100 dollar (660 kronor, inte svårt att shoppa för på iherb direkt..) får ni 10% av summan i rabatt i januari. Sweet! Handlar ni mer, för 200 dollar eller mer, får ni ännu mer i rabatt (12%)… så in och fynda! För 10% rabatt redan vid er första beställning, använd min kod TBK231 🙂

Idag då. Har jag förutom ätit questbars legat under en filt, sett serier och druckit Instant Maitake. Det gör underverk för min mage och jag har sedan jag började dricka den varit i princip helt fri från besvär… det efter ÅR av ständig smärta, förstoppning, IBS… ja, återigen – jag är lyrisk över FSF grejer! (ni kommer få rabattkod av mig, för det här vill jag dela med mig av!)
Skärmavbild 2013-12-14 kl. 22.36.17
Hur natten och andra hälften av denna helg blir återstår att se… Mr befinner sig någonstans till havs då han lyckades time:a in båten som gick på grund (står överallt på nyheterna, om ni missat) och det är tydligen ett jäkla jobb att få hem folk.. så ja, är redo att köra och hämta honom så fort han når fastland. Förmodligen blir det en sådan där mysig tid, halv fyra inatt kanske? 🙂

Du kanske gillar

24 Kommentarer

 • Svara
  fight4fit
  15 december, 2013 at 08:08

  Har länge funderat på att beställa hem nått därifrån. Men när jag väl är inne på sidan vill jag helt enkelt ha FÖR mkt! :p Inte lätt de där! Ser iaf ut som du fick ett överjäkligt bra paket 🙂 Härligt!

 • Svara
  fight4fit
  15 december, 2013 at 08:08

  Har länge funderat på att beställa hem nått därifrån. Men när jag väl är inne på sidan vill jag helt enkelt ha FÖR mkt! :p Inte lätt de där! Ser iaf ut som du fick ett överjäkligt bra paket 🙂 Härligt!

 • Svara
  Linde
  15 december, 2013 at 11:51

  Fan va goda de verkar vara! VIlka smaker rekommenderar du?

  • Svara
   roethlisberger
   15 december, 2013 at 12:20

   De ÄR sååå goda! Jag gillar alla, men de du ser på bilden här är favoriterna 🙂 Cinnamon bun, chocolate chip cookie Dough, skynke chocolate chip, och white chocolate raspberries 🙂

 • Svara
  Linde
  15 december, 2013 at 11:51

  Fan va goda de verkar vara! VIlka smaker rekommenderar du?

  • Svara
   roethlisberger
   15 december, 2013 at 12:20

   De ÄR sååå goda! Jag gillar alla, men de du ser på bilden här är favoriterna 🙂 Cinnamon bun, chocolate chip cookie Dough, skynke chocolate chip, och white chocolate raspberries 🙂

 • Svara
  VICCY
  15 december, 2013 at 12:37

  Blir så nyfiken på detta te… 🙂

 • Svara
  VICCY
  15 december, 2013 at 12:37

  Blir så nyfiken på detta te… 🙂

 • Svara
  Mari
  15 december, 2013 at 13:24

  Oj, detta mirakel skulle jag vilja testa. Jag har IBS och hittar inte något som hjälper… hm.. var kan jag köpa den?

  • Svara
   roethlisberger
   15 december, 2013 at 15:13

   jag har länkat, klicka på namnet 🙂 eller invänta min rabattkod 😉

   • Svara
    Mari
    15 december, 2013 at 18:22

    Sv, oh, det missade jag. tack 🙂

 • Svara
  Mari
  15 december, 2013 at 13:24

  Oj, detta mirakel skulle jag vilja testa. Jag har IBS och hittar inte något som hjälper… hm.. var kan jag köpa den?

  • Svara
   roethlisberger
   15 december, 2013 at 15:13

   jag har länkat, klicka på namnet 🙂 eller invänta min rabattkod 😉

   • Svara
    Mari
    15 december, 2013 at 18:22

    Sv, oh, det missade jag. tack 🙂

 • Svara
  Ämma
  15 december, 2013 at 20:28

  Hej! Jag är jätteintresserad av detdär Instant Maitake, kan du inte berätta mer för mej? Jag har massa problem med mjölkallergi. Fast jag vet inte riktigt vad det beror på men magen är katastrof asså..

  • Svara
   roethlisberger
   16 december, 2013 at 00:33

   Gå in på länken och läs mer 🙂 vad vill du veta?

 • Svara
  Ämma
  15 december, 2013 at 20:28

  Hej! Jag är jätteintresserad av detdär Instant Maitake, kan du inte berätta mer för mej? Jag har massa problem med mjölkallergi. Fast jag vet inte riktigt vad det beror på men magen är katastrof asså..

  • Svara
   roethlisberger
   16 december, 2013 at 00:33

   Gå in på länken och läs mer 🙂 vad vill du veta?

 • Svara
  VICCY
  16 december, 2013 at 16:49

  Har också fallit för dom där questbarsen 🙂 Supergoda!!

 • Svara
  VICCY
  16 december, 2013 at 16:49

  Har också fallit för dom där questbarsen 🙂 Supergoda!!

 • Svara
  Filippa
  16 december, 2013 at 22:32

  Fick mig mig två varianter av dessa teer från hälsomässan. Och herregud, jag mår verkligen bra av att dricka dessa, har speciellt märkt av att magen mår bättre, man vaknar man till på ett behagligt sätt, lugnande och uppiggande på samma gång. Bra för både kropp och knopp. En kopp Instant Lions Mane och morgonen är räddad! Inväntar med glädje din rabattkod!

 • Svara
  Filippa
  16 december, 2013 at 22:32

  Fick mig mig två varianter av dessa teer från hälsomässan. Och herregud, jag mår verkligen bra av att dricka dessa, har speciellt märkt av att magen mår bättre, man vaknar man till på ett behagligt sätt, lugnande och uppiggande på samma gång. Bra för både kropp och knopp. En kopp Instant Lions Mane och morgonen är räddad! Inväntar med glädje din rabattkod!

Lämna ett svar