Kost Träning Vardagsuppdatering

paaaket

Igår fick jag ett efterlängtat paket! En kartong fullastad med 100% Whey Gold Standard i två olika smaker, prestationshöjaren Rage, och så en burk Duravol som jag läst mycket om.

Jag är väldigt skeptisk inför allt för ”konstiga” tillskott, och läser alltid på noga innan jag eventuellt börjar med något. Proteinpulver är ju inget nytt, men jag kände för att byta sort och testa något nytt! Framför allt smaken, känns rätt viktig, då jag gillar att avsluta dagen med ett kvällsmål i form av protein-mousse eller -kräm. Provade alltså 100% Whey Gold Standard nu, i smaken Double Rich Chocolate, efter dagens pass och den var precis som väntat supergod! Killen ville ha Delicious Strawberry och var lika nöjd han. I vanliga fall är jag inget fan av frukt-smakande saker (jag ska ha choklad – på och i och med precis allt!) men provade lite av hans shake också och den var verkligen god.

Ska bli spännande att se hur jag kan experimentera med dessa pulver, är sugen på att baka muffins… eller någon annan typ av kaka. Och smoothies, jag ska börja göra kickass-smoothies med dessa, fy bubblan vad gott! Förutom smaken vad de precis som jag vill ha mina shakes efter träning – ”lätta” att dricka samtidigt som de mättar precis lagom, dvs tills man hunnit duscha, laga mat i lugn och ro och någon timme senare kan sätta sig för att äta 🙂

Jag beställde alltihop från Budo & Fitness, av den enkla anledningen att de har mycket och bra saker, jag gillar alltså att kunna läsa om det jag köper vilket man kan göra bra i deras webshop, och ”mitt” pulver fanns i hur många smaker som helst.. som jag alltså med all säkerhet kommer testa fler utav! Hur bra Rage:n och Duvarol:en funkar återstår att se, ska bli spännande!

 

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar