Vardagsuppdatering

lagsport for the win

De senaste dagarna har varit rätt upp och ned, både psykiskt och fysiskt. Min mage fortsätter krångla och jag hoppas verkligen de kan ge mig någon form av ”diagnos” imorgon när jag ska till sjukhuset igen. Att ha kramp och värk från strupe ner till höfter påverkar en rätt mycket även på det mentala planet, så det har inte funnits mycket motivation till flashig matlagning eller vidare vettiga inlägg, tyvärr!

Tränat har jag dock gjort, det är det enda som håller magen i någorlunda schack och boostar humöret. Just nu sitter jag och filar på ett träningsprogram åt en tjej jag lovat hjälpa med både träning och kost. När hon frågade kände jag mig väldigt ärad, riktigt kul att kunna inspirera och bli ombedd att ge råd! Så henne har jag nu daglig kontakt med, och minst en gång i veckan kommer jag ”träna henne” på hennes gym. Känns lite fånigt att säga att jag ska träna henne, då jag varken är utbildad PT eller ser mig som något hälso-orakel direkt, men samtidigt har jag ju styrt upp mig själv och min kropp rätt bra så något har jag väl koll på får man hoppas! 🙂

Några timmar lugn nu, då jag alltså skriver diverse olika scheman, sippar kaffe och lyssnar på feelgood-musik. Sedan blir det att hämta Mr Junior på dagis, laga mat till oss båda och när Mr kommer hem försvinner jag iväg för att kika handboll. Älskade, fina handboll som jag var tvungen att ge upp för över 5 år sedan. Ska bli riktigt kul!Såhär skoj brukade vi ha på handbolls-tiden! Jag tror grabbarna spelar fortfarande, men är inte säker.. den blonda donnan här är än idag en bästa bästa vän, och också mitt sällskap för kvällen! Lagsport for the win, alla barn borde utöva sport i lag, ger såå mycket, inte bara en bra grund för ett hälsosamt liv, utan det sociala väger minst lika tungt!

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Linda
    29 mars, 2012 at 12:28

    Åh men Fanny! Jag hade ju inte bangat hjälp jag heller alltså, det vet du om! Får du någon tid över och har lust att uppfylla min dröm också får du hemskt gärna höra av dig finis!! Det hade varit så himla guld värt. Också vore daglig kontakt himla fint det också! 🙂

    Kramar!

Lämna ett svar