Träning Vardagsuppdatering

pt-school

Yeeeees fy bubblan vilken lycka!! Idag fick jag besked om att finansieringen till min drömutbildning är fixad, så nu ska jag bara göra allt i min makt för att kunna börja redan den 21a april (lite sista-minuten helt enkelt.. hehe, som mycket med mig. Spontana påhitt!). Åh det vore helt fantastiskt om det bara går vägen nu! I så fall är jag färdig och internationellt licensierad PT i slutet av juni. Och förmodligen lyckligare än någonsin.

Att få jobba med det jag älskar? Att få lära mig från grunden hur kroppen funkar, att få lära mig hur man lär ut, att få verktyg så att jag kan hjälpa andra att må bättre? Hjälpa människor att komma på fötter, hitta rätt spår och få ett bättre, mer fullvärdigt liv? Det är vad jag önskar mest av allt.

Just nu är jag sjuk, ligger helt däckad med feber och den enda ”träning” jag utövar är när jag springer till toaletten och spyr. Jajemen! Men, inget kan få mig att sluta le just nu.

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  sofia
  2 april, 2012 at 21:49

  Jag skulle lätt vända mig till dig 🙂 Kanske kan man boka in sig för PT tid? :)) Blir alldeles varm i hela kroppen när jag läser dina inlägg.. Det är så otroligt inspirerande att se din förändring. Kram!

  • Svara
   roethlisberger
   2 april, 2012 at 21:55

   Åh vad roligt att höra! 😀 haha än kanske man inte kan det då, men i sommar som sagt, då kommer jag behöva fixa kunder! Kom ihåg mig 😉 tack tack igen för dina fina ord, gör mig glad om min förändring kan inspirera. Kram

 • Svara
  ontimig
  3 april, 2012 at 07:10

  Yay grattis:D

 • Svara
  nicole
  20 april, 2012 at 08:47

  Åh vad kul!! Sitter själv och tittar på PT School och vill söka till hösten. Nu ska jag bara se till att finansieringen går i lås också, så huvudet går på högvarv för att komma på det bästa sättet för mig.
  Tar du lån någonting?

 • Svara
  Sara
  1 maj, 2012 at 09:25

  Har precis hittat din blogg och gillar den:) Åh vad kul med PT school!

  Har du kollat upp olika PT-utbildningar och så? Hur kom det sig att du valde just PT school? Jag har iofs också hört att de ska vara bäst men ändå.
  Har också funderat på det här med PT. Det verkar så himla kul, jobba med det man gillar bäst är ju inte helt fel precis. Vad har ni för kurslitteratur? Tänkte att jag kanske kunde börja läsa lite om kroppen 🙂

  Kram

Lämna ett svar