Träning Vardagsuppdatering

utmaning

Hur mycket jag än gillar att träna… så finns det träningsformer jag fullkomligt avskyr. Löpning, till exempel, tycker jag är fruktansvärt. Jo visst, känslan när man kommer hem med trötta ben men energiladdat hälsohjärta är fin. Men då måste man ju springa först, och det är ju sååå tråkigt och såå jobbigt..

– ibland får man utmana sig själv. Jag tjatade lite på en god vän som nu ställer upp som mentalt stöd under årets (många års..) första springtur. Ska bara få i mig en liten shake nu så magen inte börjar kurrar i spåret, sedan blir det… ja fan, springning.. suck. Längtar tills jag kommer hem!

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  jwes
  7 april, 2012 at 06:38

  jag måste hålla med dig, löpning är inte favoritträningen, dock är intervaller snäppet bättre, då är det över fort i alla fall 😉

  • Svara
   roethlisberger
   7 april, 2012 at 12:21

   haha ja men precis, man får varva lite så, då funkar det ju faktiskt! 😀

 • Svara
  Nathalie
  7 april, 2012 at 07:22

  haha men TACK 😀
  jag är också en rygg tjej. rygg och mage är något som jag alltid kikar efter på andra tjejer 😛
  Mage blir ju på bloggar som folk lagt upp, händer inte sååå ofta som en tjej går runt och visar magen på gymmet 😉 Det är snyggt med vältränade kroppar på tjejer 🙂

Lämna ett svar