Vardagsuppdatering

inför helgens äventyr

De senaste dagarna har gått i ett och så lär även helgen göra. Sitter nu med utpumpad överkropp då gårdagens timme på gymmet bjöd på ett rejält bröstpass, det har aldrig riktigt varit ”min grej” (kändes fånigt att träna bänkpress i ”biffrummet”, lilla jag liksom) men nu när jag lärt mig hur man ska göra så älskar jag det – hur kul som helst!

Idag blir det rygg+rumpa främst och lite vanlig core som jag försöker få in i varje pass, sedan skynda hem och fixa det sista med packningen, innan jag rör mig mot Stockholm och utbildningsstart imorgon. I eftermiddag tänkte jag hinna förbi mitt gamla kontor där jag praktiserade i höstas, saknar dem allihopa och en kaffe/aw skulle sitta himla fint 🙂

Nej nu måste jag ladda inför en lång och intensiv helg med en finfrulle! Trevlig fredag önskar jag er, får se om jag hinner blogga i helgen, annars är jag åter söndagkväll.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar