Inspiration och pepp Vardagsuppdatering

dag 1, nu är jag igång!

Såhär inledde jag dagen tidigt imorse. När jag ska upp för något viktigt försover jag mig aldrig, det är skönt att kunna ”förlita” sig på, däremot sover jag ofta väldigt dåligt dessa nätter. Kroppen och knoppen vill liksom inte riktigt stänga av helt, varvar inte ner som de borde och det blir nog ingen vidare kvalité på sömnen inte.. inatt var jag först uppe vid 3-tiden och pratade en sväng med kusinen, sedan vaknade jag vid halv sex igen för att inte kunna somna om. Så då vart det dusch, långfrulle och noggrann packning inför dagen.

Världens godaste frukost i alla fall; perfekt kokt ägg (fast men inte hårt, mjukt men inte rinnigt, liksom)finncrisp, kvarg med kanel, kokosflingor och osaltade cashewnötter, ett glas Chai havredryck, och så en dubbel kaffe på det. Laddad och redo för ett låååångt förmiddagspass anatomi. På latin, såklart. Vi ska ju på verkligen lära oss ett nytt språk, galet. Alla ord är så långa?! Och så kan man bygga ihop dem lite hur som helst, beroende på rörelse, riktning, vinkel, belastning.. herregud. Lunchlåda hade jag med mig och efter den tog jag mig en halvtimmes promenix för att avlasta huvudet och få lite frisk luft. Ett pass fysiologi på det och sen avslutade vi med någon timmes snack om hur det är att jobba som PT, vad man bör tänka på, vägde fördelar mot nackdelar när det kommer till att vara anställd/starta eget… 10 timmar blev vi matade med info.

Fantastiskt lärorik, intressant och givande dag på alla sätt och vis – men nu är jag bra trött alltså. Köpte godis, nötter och påskmust och gosade ner mig i soffan efter middagen, och nu mår jag lätt illa, huvudet dunkar och jag måste plugga… ska få i mig något vettigt innan läggdags för att väga upp kvällens socker-kick, sedan ringer klockan halv sex imorgon då vi börjar ännu tidigare.

Men fan, det är sjukt – när jag fyller 20 år kommer jag vara Internationellt licenserad Personlig Tränare, ha så mycket bra och användbar kunskap, och framför allt så kommer världen ligga framför mina fötter. Jag kan göra så mycket av det här, jag kan bli precis vem jag vill och jag kommer kunna göra det jag alltid velat – hjälpa andra må bättre. Inifrån och ut.

 

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Amanda Öberg
  22 april, 2012 at 20:10

  fanny, jag har tänkt på en sak ett tag och jag tror du kan svara på det. vad är skillnaden mellan kvarg och kesella? lycka till i utbildningen! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   22 april, 2012 at 23:36

   det är samma sak 🙂 kesella är bara Arla’s namn på kvarg 🙂 och kvarg i sin tur är ju egentligen en sorts färskost (funkar som pålägg) men man äter det ju mer som yoghurt.. eller jag gör iaf 🙂 jag gillar att det är sådär tjockt och krämigt 🙂
   Åh tack så mycket!

Lämna ett svar