Vardagsuppdatering

älskade skåne, älskade hav

Jag har varit nere i Skåne över helgen då min mamma gift sig. Väldigt fint allting, mycket kärlek och glädje, fantastiskt väder och underbar mat. Kom precis innanför dörren efter en lång bilresa hem, blir att hoppa i säng direkt då klockan ringer på 7 imorgonbitti för att jag ska hinna allt som ska hinnas innan jag åker till Stockholm för att börja mitt nya jobb. Berättar mer om allting när jag kommer hem imorgonkväll, i veckan som kommer blir det nog en hel del recept och texter här igen, har saknat att ventilera ”med er” 🙂 önskar er alla en fin start på veckan så länge!Älskade Skåne, älskade hav. Saknar det redan (så tur att jag ska tillbaka om bara dryga månaden!)

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  emmysliv
  28 maj, 2012 at 04:33

  Härlig bild! Jag älskar också havet men det är allt för sällan man får s det 🙁
  Vad är det för jobb du har skaffat dig? Sommarjobb?

  • Svara
   roethlisberger
   28 maj, 2012 at 14:01

   Ja tyvärr bor man ju på fel ställe! 🙁 jag jobbar som layoutare på Mediaplanet, heter det 🙂 vi gör bilagor till bla Svenska Dagbladet, Sydsvenskan och GP. Och lite andra tidningar 🙂 jätteroligt!

 • Svara
  emmysliv
  28 maj, 2012 at 04:33

  Härlig bild! Jag älskar också havet men det är allt för sällan man får s det 🙁
  Vad är det för jobb du har skaffat dig? Sommarjobb?

  • Svara
   roethlisberger
   28 maj, 2012 at 14:01

   Ja tyvärr bor man ju på fel ställe! 🙁 jag jobbar som layoutare på Mediaplanet, heter det 🙂 vi gör bilagor till bla Svenska Dagbladet, Sydsvenskan och GP. Och lite andra tidningar 🙂 jätteroligt!

Lämna ett svar