Fannys Favvo Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering

Hey bombay!

bombay2

Sist jag var inne i en av mina favoritbutiker i Stockholm (Gryningen) så plockade jag med mig Renées nya lant buljong. Jag har de två andra hemma och fullkomligt älskar orginalet (passar till allt) så när jag såg att hon nu släppt en variant med indiska smaker visste jag direkt att den-måste-jag-ha. Och jag vette tusan om den inte knuffade ner orginalet och tog över första platsen, så himla god! Kommer smaksätta typ allt framöver.

bombay

Ikväll smaksatte den alltså kycklingbiffarna vi åt till middag. Biffarna la jag mellan stekta aubergine-skivor, serverade med kokt blomkål och en ljuvlig sås som snabbt rördes ihop av kokosmjölk+buljong+näringsjäst. Så enkelt – så gott!

bombay3

Och i biffarna hade jag bara kycklingfärs (duh), stekt rödlök, ägg, fiberhusk och så en stor matsked Hey Bombay! Och HEY vilken perfekt avslutning på helgen vi fick.bombay4

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Elin
  28 april, 2014 at 11:19

  Hej! Hur går det för dig med vemma? 🙂 jag är lite nyfiken på det hela också, så skulle gärna höra från en säker källa! Har du sålt mycket drycker, eller fått med dig några vänner? Tack tack!

  • Svara
   roethlisberger
   28 april, 2014 at 22:15

   Det går jättebra och jag är så himla glad att jag valde att köra! Har träffat de mest fantastiska människorna, haft roligt, lärt mig massor och bygger för varje dag en stabilare framtid.. så ja det går bra! Men det är många som är anti från början, absolut, många vänner och bekanta tycker jag är dum i huvudet, det är jag medveten om 🙂 men liksom… jag väljer att lyssna på de som lever det liv jag vill ha. Jag skapar min framtid och den vill jag ska vara positiv. Negativa människor har inte en plats där. Du är välkommen att maila mig för mer info, och jag kan träffas också om du vill det – inga problem!

   • Svara
    Elin
    29 april, 2014 at 00:22

    Okej, fint jobbat! Jag förstår att du träffat en massa folk, men, förlåt om jag är jobbig, men har du tjänat några pengar? Jag har inte riktigt råd att lägga ner för mycket pengar utan vill kunna klara mig åtminstone. 🙂

    • Svara
     roethlisberger
     29 april, 2014 at 09:12

     alltså, jag tänker inte prata exakta siffror här – men jag har varit sjukskriven med NOLL inkomst senaste 1,5 åren.. tror du jag hade pengar över att ”lägga ner” om jag inte såg möjligheten att tjäna pengar? 😉 jag gick in i det här med planen att tjäna pengar, så jag hade inte tyckt det går jättebra (som jag skrev innan) om jag inte tjänat pengar..?

     • Elin
      29 april, 2014 at 16:45

      Jo, det är såklart sant. Jag har också haft problem med ekonomin sedan tidigare, men det är ändå kanske värt ett försök. Kan du ärligt säga att du kan leva enbart på det du tjänat än så länge? Jag har egentligen inga andra som kan hjälpa mig ifall det går snett, och har inga andra ”ordentliga” inkomstkällor eller buffert. Förlåt att jag tjatar, men det är en stor faktor för mig. Tack för dina svar!

     • roethlisberger
      29 april, 2014 at 16:49

      Jag har ingen annan inkomst ALLS. Så jag är personligen väldigt mån och motiverad att se till att det går riktigt bra med vemma för min del 😉 självklart har jag inte den sexsiffriga månadslön som min vän har som också jobbar med detta, men jag skrev ju precis in mig. Jag kan ärligt säga att enda sättet att förlora pengar på det här är att köpa grejer och sedan sitta på soffan och vänta på inkomst. Gör man det det hela handlar om, så tjänar man minst in det man från början köpte (bra och goda) produkter för. Jag förstår ABSOLUT din oro, den är ju sund! Du är välkommen att komma in och träffa oss när du vill, om du bor i Stockholms-området? Jag har ett grymt team som peppar, motiverar och hjälper mig! 🙂

 • Svara
  Elin
  29 april, 2014 at 17:12

  Men du har väl en pojkvän i alla fall, som stödjer dig? Det är mer än jag har. Våra situationer är inte helt likadana. Dessutom känns det inte riktigt som att du svarar på mina frågor rakt ut, så jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Du säger bara allt alla andra säger i sina videos, jag ville ändå fråga dig för att du verkar ha koll själv. Men okej, tack så mycket för din hjälp och ditt erbjudande, jag hör av mig när jag tänkt klart!

  • Svara
   roethlisberger
   29 april, 2014 at 20:13

   Men jag säger bara att jag inte vill säga något om exakta siffror om lön i min blogg som läses av flera tiotusen människor..? Det måste väl vara okej. Jag har upprepade gånger sagt att du är välkommen att maila eller träffa mig(/oss) – jättegärna! Men jag vill givetvis klargöra att jag varken vill sälja på någon produkter eller lova guld och gröna skogar – det här är en bransch som vilken annan där hårt jobb ger pengar. Jag älskar branschen men det är inte något för alla och det är självklart inte ”av intresse” för mig heller att ha med folk i verksamheten som inte VILL framåt på samma sätt som vi i mitt team vill 🙂
   Ang det där du skriver tycker jag inte du är vidare rättvis, för du vet inte något om min situation.. Det gör mig rätt irriterad faktiskt. Jag får inga pengar någonstans ifrån och kan meddela att hela min familj tycker jag är dum i huvudet som gör det här. De hade en ”invention” dagen efter att jag skrev in in i Vemma.. Men det här är mitt val och jag har inte ångrat mig en sekund.

Lämna ett svar