Kost Recept Vardagsuppdatering

frukostpimpat

Har hittat ett fint sätt att piffa upp frukosten – kokosflingor, gojibär och cashewnötter. På kvarg, yoghurt eller vad jag nu väljer att börja dagen med. Idag blandade jag keso och kvarg för att få en lite ”grötigare” känsla, toppat med denna blandning och till det ett glas Chai havremjölk. Mmm världens bästa start på dagen! Blev en extra dags vila igår, så idag kör vi gym, plugg och kanske ett konditionspass ute i skogen om vädret tillåter 🙂 har förstått att jag måste ta tag i det där satans flåset alltså…

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  movement
  25 april, 2012 at 08:47

  Haha vad coolt! Precis den blandningen på ”müsli” har jag också i min youghurt =) För ett tag sen, av en slump greppade jag tag i det som stod längst fram i skafferiet och det blev den bästa smakkombinationen någonsin och man nästan längtar till frukost !

  Ha en fin onsdag!
  //Cissi

  • Svara
   roethlisberger
   25 april, 2012 at 18:12

   åh ja visst är det fantastiskt gott!! Jag älskar gojibär (tydligen, visste jag inte förrän jag mixade ihop denna hit), de är så härligt… sega? Nästan lite kola-likt tycker jag 🙂 och kokos och nötter är ju alltid gott liksom!
   tack detsamma 🙂

Lämna ett svar