mobil Vardagsuppdatering

två dagar i schweiz

Sådär ja. Nu sitter jag hos min far och har efter många om och men lite internet. Wifi är för modernt här så istället har jag nu dragit en internetsladd genom hela huset, upp för trapporna och in i mitt rum till min dator. Det funkar ju också, men lär inte uppdatera som en galning de kommande dagarna. Mest kanske för att jag hoppas göra saker.

I torsdags gick allt som det skulle, och till kvällen landade jag hos min faster som bor i Zürich. Jag lagade min nya favorit till middag : indisk currygryta med kokosmjölk och jordnötssmör, vilket faster gav stora tummen upp (såklart. Världens godaste!) och jag mest njöt av utsikten. När man sitter ute på hennes balkong har man utsikt över sjön, staden och bergen. Solen går ner, stadens ljus börjar synas och luften är sådär härligt krispig som den bara blir här nere… älskar det.

2013-07-18 18.31.53-1

Igår började vi tagen med en tur upp på ”kullen” (för en svensk känns det som ett berg) för att promenera in solen och dagen. Efter det satt en frukost fint innan vi begav oss ner mot stan. Lunchpaus med superduper god mat, jag beställde som vanligt två rätter ; jag tycker portionerna är så himla små på restauranger?! Så en god fisk med grillade grönsaker + tonfisks carpaccio med en jalapeño- och sesammarinad blev det för mig. Galet gott och smakrikt i all sin enkelhet! 2013-07-19 12.54.08-1Efter en heldag på stan var det en trött tjej som satte sig på tåget mot far sin. Sov gjorde jag sedan i 10 hela timmar och idag har jag hittills bara hunnit åka och handla och äta frukost. Nu är det snart dags att förbereda inför kvällens fest, då min pappa och hans fru gjort en fantastisk ombyggnation av pool-området som nu givetvis ska firas (det finns alltid skäl att fira, ni vet). Jag ser mest fram emot maten. Det är alltid väldigt ambitiöst med förrätter x tusen, huvudrätt storlek giant, och självfallet efterrätt variant ljuvlig

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar