Träning Vardagsuppdatering

förändring

Tisdagen bjöd på ett rejält ryggpass på förmiddagen, en springtur på 5 km och lite hopp och skutt ute i spåret på kvällen. Igår fick bröst och biceps sig en omgång. Idag blev det något jag fasat länge – ett (näst intill) renodlat benpass. Så himla tråkigt, har jag tänkt (för att inte tala om jobbigt, men that’s kind of the point, i guess…) men det gick ju riktigt bra att fördriva över en timme på gymmet också idag! Slängde in lite axelövningar också dock, för att jag blev så hiiimla sugen hihi.

Efter enbart tre fokuserade pass med en/två muskelgrupper per dag, har det redan känts annorlunda. Bättre, effektivare och jag känner mig redan starkare och musklerna mer definierade. Fantastiskt och jag förbannar mig själv och min dumma taktik hittills, med cirkelträning med ”lite av allt” dag ut och dag in.. visst, det är guld när man bara vill träna ”nåt”, förbränna och få den där fina endorfinkicken, men det är ju inte vad jag vill längre. Inte enbart. Jag vill se resultat, jag vill gå framåt och jag vill utvecklas. Så äntligen har jag fattat grejen och nu längtar jag tills bara någon vecka framåt, då jag hoppas se en rejäl förbättring och utveckling.

Ja, de senaste dagarna har varit mest träning, plugg och bubbelmage. Fördel med hemmaplugg är ju att kunna knäppa upp byxan, sätta sig i soffhörnan och lära sig därifrån 🙂

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Therese
    28 april, 2012 at 10:23

    Har du några bilder på din utveckling?

Lämna ett svar