Inspiration och pepp Vardagsuppdatering

3 x länkkärlek

Det var länge sedan nu, alltså hög tid för lite nytt gotte för er som aldrig får nog av härliga, inspirerande och fina bloggar. Eller kanske snarare bloggare, de där människorna bakom.

Mariapaavola – typ hulken både i kropp och knopp. Räcker så, in och känn suget att bli en ännu bättre version av den redan så himla bra du!

Cilla – hos fina Cilla hittar man vardagsmotivation i form av både ätbara tips och bra-braiga grejjor att tänka på när livet känns lite tungt. Eller lätt, för den delen. Jag bara rådiggar henne, och hennes blogg.

Mia Skäringer – jag har förälskat mig i denna kvinnan många gånger. Första gången var när jag såg började se Solsidan. Andra gången när jag läste hennes bok på två dagar. Tredje gången när jag läste boken en andra gång. När hon nu nyligen började blogga igen kom fjärilarna i magen tillbaka. Åh, Mia min Mia! Läs om hur fiffigt hon använder tiden på toaletten här och du är ju knäpp om du inte också känner dem. Fjärilarna i magen, alltså.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Cilla
  19 mars, 2014 at 11:11

  Tack snälla fina Fanny för länkkärlek! Jag rådiggar dig också, big time! <3

 • Svara
  Cilla
  19 mars, 2014 at 11:11

  Tack snälla fina Fanny för länkkärlek! Jag rådiggar dig också, big time! <3

 • Svara
  Maria - Helt (h)ärligt!
  19 mars, 2014 at 14:06

  Tack snälla Fanny! Jag suger åt mig berömmet med ett leende. KRAM till dig!

 • Svara
  Maria - Helt (h)ärligt!
  19 mars, 2014 at 14:06

  Tack snälla Fanny! Jag suger åt mig berömmet med ett leende. KRAM till dig!

Lämna ett svar