Vardagsuppdatering

ännu ett kvällsmål

Jaja, jag veeet att det kanske inte är superkul att se samma gamla kvällsmål, frukost och mellis-skål dag ut och dag in… men jag liksom äter det här mest hela tiden! Så himla gott 😀 idag blev toppingen kall mango-sås, torkade blåbär och gojibär, och givetvis riven kokos.

Imorgon planerar jag att baka chokladkaka! Om jag hinner. Ska iväg på festligheter till kvällen i huvudstaden och innan dess ska det powerwalk:as, umgås med vän, packas, tränas… det ska göras en del helt enkelt. Men vill gärna hinna experimentera lite i köket också, och jag har idag dessutom köpt hem grejer så jag kan göra ”sushi”, lchf-lasagne, och lite annat smått och gått. Typ glass, chokladkräm och ja, fina grejer bara! Så snart, snart ska ni få annat är kesokvarg med olika toppingar 😉

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Fia
  16 maj, 2012 at 20:57

  Jag tycker de ser gott ut.

  Tittade runt lite i din blogg. Fastade för din före och efter kort.
  Vilken skillnad!! Bra jobbat

 • Svara
  Fia
  16 maj, 2012 at 20:57

  Jag tycker de ser gott ut.

  Tittade runt lite i din blogg. Fastade för din före och efter kort.
  Vilken skillnad!! Bra jobbat

 • Svara
  Victoria
  16 maj, 2012 at 21:21

  Åh, förstår det, är inte lätt att vara fattig student alltså ;/ Men jag vet inte varför egentligen, men fick ett mejl av Charlotte som äger/drive ShapeMeUp för någon månad sen där hon skrev att man kunde få gratisprodukter om man bara angav si tt namn & adressen.. Vet inte varför bara vissa verkar fått det?! :O
  Så lite så, kram på dig med söto!

 • Svara
  Victoria
  16 maj, 2012 at 21:21

  Åh, förstår det, är inte lätt att vara fattig student alltså ;/ Men jag vet inte varför egentligen, men fick ett mejl av Charlotte som äger/drive ShapeMeUp för någon månad sen där hon skrev att man kunde få gratisprodukter om man bara angav si tt namn & adressen.. Vet inte varför bara vissa verkar fått det?! :O
  Så lite så, kram på dig med söto!

Lämna ett svar