Vardagsuppdatering

Då kör vi igen då…

God morgon god morgon! Jag tyckte måndagens morgonpromenix var så himla fin (jo, faktiskt) och det var verkligen en laddning av batterierna inför en fortsatt hektisk dag, så jag kör idag igen! Hakar på min hurtiga vän och går ”lite längre idag”, vad nu det kan tänkas bli… ser i alla fall fram emot att komma hem och få mumsa på en frukost likt denna, som blev min treat efter måndagens pw:Fick önskemål om att ge fler middagstips (och jag förstår er, blir en himla massa frukost just nu jag vet…) så jag ska försöka vara lite kreativ och laga fina middagar framöver att dela med mig av 🙂 men om sanningen ska fram så äter jag ibland frukost till middag också.. tycker det är så himla gott! Och vad gör väl det, funkar ju kalas för mig 😀 men för er skull ska jag bli lite roligare… saker jag planerar att prova inom den närmsta framtiden:

  • sushi utan ris (jag har en plan)
  • nötpanerad fisk
  • lasagne gjord på lchf-pasta

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar