Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

paket på väg över havet

Jag är medveten om att jag är ungefär sist i världen. Sist i världen och supertöntig som inte bara en gång, utan flera tiotals gånger, spenderat timmar framför datorn och noga valt ut perfekta inköpskorgar i webbshoppen… för att sedan ändå inte klicka på ”beställ”. Ja, många gånger jag gjort det. Men nuså! Denna gång klickade jag på den där attans knappen och på väg till mig är nu ett fint paket med roligheter.

Jag pratar om Iherb, alltså. Hemsidan som har ungefär allt i mat- och bakväg (och skönhetsvård och barnprylar och kosttillskott och ännu mer) för fina små pengar. Många bloggare har skrivit om vad de klickat hem, och tipsat om iherb överlag. Questbars, chiafrön och smakextrakt. Nötsmör, frystorkade bär och healthy kakor. Kryddor, såser och toppingar. Ja, det finns en hel del roliga saker!

Några tips som är bra att tänka på:

 • om ditt paket väger mindre än 1814 g kostar frakten enbart $ 4
 • om ditt paket väger mer än 1814 men mindre än 2720 g kostar frakten max $ 12
 • vill du beställa mycket/tunga saker kan det kan absolut vara en idé att dela upp beställningen i två. Detta för att komma under ovanstående viktgränser och på så vis få billigare frakt. För när paketet blir över 2720 g stiger fraktpriserna snabbt…
 • om du använder koden TBK231 vid din första beställning får du $ 10 rabatt om du beställer för $ 40 eller mer, och $ 5 rabatt om du gör en mindre beställning

iherb1111Ovan ser ni vad jag beställde idag! Marple Almond Butter, några smakextrakt, min favoritgrej näringsjäst och choklad/kokossmör. Mums, längtar tills de kommer…!

Du kanske gillar

24 Kommentarer

 • Svara
  Annie
  2 september, 2013 at 20:09

  Men nu är du ju körd ju 😉
  Väntade också superlänge innan jag beställde, nu kommer ett paket typ varannan vecka haha

 • Svara
  Annie
  2 september, 2013 at 20:09

  Men nu är du ju körd ju 😉
  Väntade också superlänge innan jag beställde, nu kommer ett paket typ varannan vecka haha

 • Svara
  Jenny
  2 september, 2013 at 21:45

  Näringsjäst? Det var något nytt för mig! Vad gör du med det? Bakar som med ”vanlig” jäst?

  Tack för en inspirerande blogg, förresten!

  • Svara
   roethlisberger
   3 september, 2013 at 05:30

   Hej! Åh det är min nya bästa-grej i köket 😉 strör den över mat, som riven ost typ! Jag vet inte hur jag ska förklara smaken… men jag ÄLSKAR det 😉 blir lite krispigt.. men ändå mjukt om maten är varm.. smakar…jättegott? Haha finns att beställa/köpa hos råvarubutiken också! 🙂

 • Svara
  Jenny
  2 september, 2013 at 21:45

  Näringsjäst? Det var något nytt för mig! Vad gör du med det? Bakar som med ”vanlig” jäst?

  Tack för en inspirerande blogg, förresten!

  • Svara
   roethlisberger
   3 september, 2013 at 05:30

   Hej! Åh det är min nya bästa-grej i köket 😉 strör den över mat, som riven ost typ! Jag vet inte hur jag ska förklara smaken… men jag ÄLSKAR det 😉 blir lite krispigt.. men ändå mjukt om maten är varm.. smakar…jättegott? Haha finns att beställa/köpa hos råvarubutiken också! 🙂

 • Svara
  Vickan
  3 september, 2013 at 19:22

  Oh, ”Cacao Bliss” har jag också beställt därifrån, kanongott att mixa ner i bananglass!

 • Svara
  Vickan
  3 september, 2013 at 19:22

  Oh, ”Cacao Bliss” har jag också beställt därifrån, kanongott att mixa ner i bananglass!

 • Svara
  Tanja
  3 september, 2013 at 20:27

  Jag fyller år snart o ska nog unna mig en beställning då. Cacaosmöret låter gudomligt gott!

 • Svara
  Tanja
  3 september, 2013 at 20:27

  Jag fyller år snart o ska nog unna mig en beställning då. Cacaosmöret låter gudomligt gott!

 • Svara
  amanda
  4 september, 2013 at 08:49

  Utvärdering om produkterna sedan önskas!! 🙂

 • Svara
  amanda
  4 september, 2013 at 08:49

  Utvärdering om produkterna sedan önskas!! 🙂

 • Svara
  Tina
  4 september, 2013 at 20:03

  Varför smakextrakt istället för riktigt smör/sirap om man vill ha dessa smaker?

  • Svara
   roethlisberger
   5 september, 2013 at 06:15

   ja för att ibland man kanske bara vill ha smaken 🙂 och i flera recept jag vill testa (andras recept alltså) ingår det.

 • Svara
  Tina
  4 september, 2013 at 20:03

  Varför smakextrakt istället för riktigt smör/sirap om man vill ha dessa smaker?

  • Svara
   roethlisberger
   5 september, 2013 at 06:15

   ja för att ibland man kanske bara vill ha smaken 🙂 och i flera recept jag vill testa (andras recept alltså) ingår det.

 • Svara
  Karin
  7 september, 2013 at 09:28

  Ååh, jag har också dragit mig för att beställa därifrån men nu blev man ju sugen.. Vet du hur det blir med tullavgifter?

  • Svara
   roethlisberger
   7 september, 2013 at 10:11

   det beror (vad jag förstått) på vikt och innehåll.. men jag fick noll 🙂 du ser ju vad du får för ev. tullavgift innan du slutför din beställning, så ingen risk för oväntade avgifter 🙂 hoppas du beställer något skoj!

 • Svara
  Karin
  7 september, 2013 at 09:28

  Ååh, jag har också dragit mig för att beställa därifrån men nu blev man ju sugen.. Vet du hur det blir med tullavgifter?

  • Svara
   roethlisberger
   7 september, 2013 at 10:11

   det beror (vad jag förstått) på vikt och innehåll.. men jag fick noll 🙂 du ser ju vad du får för ev. tullavgift innan du slutför din beställning, så ingen risk för oväntade avgifter 🙂 hoppas du beställer något skoj!

 • Svara
  malin
  8 oktober, 2013 at 10:29

  Hej jag tänkte om du hade nån aning om när man beställer från iherb, det är så att det står ”Undeliverable, Address Issue” vid order status. fast dom dragit pengara för ordern på mitt konto. Vet du vad det kan vara för fel då?
  / Malin

 • Svara
  MoraJuicy
  9 juli, 2018 at 23:15

  I often visit your website and have noticed that you don’t update it often. More frequent updates
  will give your blog higher authority & rank in google. I know that
  writing posts takes a lot of time, but you can always help yourself with miftolo’s tools
  which will shorten the time of creating an article to a
  few seconds.

Lämna ett svar