Recept Vardagsuppdatering

chili & mango, och framtida kokbok?!

Jag har onekligen snöat in på mina ”bollar”, gjorda på en bas av malda nötter, kokos, frysta bär och rullade i mörk choklad. Jag varierar smaksättningen och hittills är favoriten citron och ingefära – så sanslöst delikata! Idag gjorde jag en laddning bollar som innehöll mango och röd, het chili. Perfekt kombo och vackra blev de också! Jag älskar verkligen att fota mat… fick frågan idag om jag inte ska göra en kokobok!? Ärligt talat har tanken slagit mig, för det vore fantastiskt roligt att få samla mina (egna) favoritrecept i en bok, med bilder jag tagit själv, och faktiskt se den publiceras.. men jag vet inte, skulle någon köpa den tro?

Skulle ni köpa min kokbok? Vad skulle i så fall vara det som tilltalade er? Vad skulle ni önska fanns med? Åh, plötsligt inser jag att denna dröm kanske kan bli verklighet! Gud vad roligt det vore!!

Du kanske gillar

26 Kommentarer

 • Svara
  jessica gustafsson
  21 maj, 2012 at 19:34

  Jag skulle absolut köpa din kokbok, stort plus att du får till så himla bra bilder så man själv blir jätte sugen på att göra maten/bollarna själv 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   21 maj, 2012 at 19:49

   vad roligt! 😀 haha ja men bra – för det är så GOTT alltihopa också ju! 😉

 • Svara
  jessica gustafsson
  21 maj, 2012 at 19:34

  Jag skulle absolut köpa din kokbok, stort plus att du får till så himla bra bilder så man själv blir jätte sugen på att göra maten/bollarna själv 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   21 maj, 2012 at 19:49

   vad roligt! 😀 haha ja men bra – för det är så GOTT alltihopa också ju! 😉

 • Svara
  Annie - Live it, Love it
  21 maj, 2012 at 21:06

  Gud vad gott, måste testa den smakkombinationen i mina bollar nästa gång!

  • Svara
   roethlisberger
   21 maj, 2012 at 21:59

   de blev verkligen jättegoda! Tyckte dock att mangosmaken inte riktigt ”kom fram” som jag kanske önskat… undrar om det kanske berodde på att den som sagt var fryst, men jag föredrar ju att använda halvtinad frukt då det liksom binder ihop så bra.. Så ska laborera vidare för perfektion! 😀 men helt klart lyckad smakkombination! Testa testa 🙂

 • Svara
  Annie - Live it, Love it
  21 maj, 2012 at 21:06

  Gud vad gott, måste testa den smakkombinationen i mina bollar nästa gång!

  • Svara
   roethlisberger
   21 maj, 2012 at 21:59

   de blev verkligen jättegoda! Tyckte dock att mangosmaken inte riktigt ”kom fram” som jag kanske önskat… undrar om det kanske berodde på att den som sagt var fryst, men jag föredrar ju att använda halvtinad frukt då det liksom binder ihop så bra.. Så ska laborera vidare för perfektion! 😀 men helt klart lyckad smakkombination! Testa testa 🙂

 • Svara
  Victoria
  21 maj, 2012 at 22:41

  jag skulle köpa den! 😀 bara för att allt verkar underbart fräscht, nyttigt, gott & nytänkande! och så vackra bilder som gör det hela ännu bättre, ååh satsa 🙂 🙂 vad kul det vore!
  KRAM

  PS. nu är anmälan gjord, bara att vänta på fakturan & betala in anmälningsavgiften kvar innan jag vet säkert att jag ”kommer med” wooho!!!

  • Svara
   roethlisberger
   21 maj, 2012 at 22:48

   härligt 😀 jag ska verkligen kolla upp olika tillvägagångssätt.. vore så himla fantastiskt roligt att publicera en bok som liksom kombinerar ALLA mina intressen – mat, hälsa, foto och layout. Heaven! KRAM
   och ÅH så fiiint jag längtar så löjligt mycket 😀 sprungit runt som ett barn hela kvällen med största leendet, haha. SÅ BRA, kommer det bli! 😀

   • Svara
    Victoria
    22 maj, 2012 at 07:55

    ja gör så 🙂 förstår det, verkligen allt i ett!! 😀
    haha, jag med, flinet går från ena örat till det andra typ 😉 OH YES, absolut bästa hösten någonsin känner jag på mig! även intensiv, tuff & massa massa utvecklande 🙂

    PS. jaa, men gör så, fråga runt lite, jag ska kika lite på nätet men vandrarhem/hotell är väl inget alternativ då – särskilt med tanke på att du bor 30 min utanför stan.. vad gulligt att jag får bo hos dig om det inte löser sig med boende i stan (även om jag har min kusin så känns det bättre att bo hos dig då, eftersom jag inte ens kommer va där alls mycket under den perioden) 😀 KRAM

 • Svara
  Victoria
  21 maj, 2012 at 22:41

  jag skulle köpa den! 😀 bara för att allt verkar underbart fräscht, nyttigt, gott & nytänkande! och så vackra bilder som gör det hela ännu bättre, ååh satsa 🙂 🙂 vad kul det vore!
  KRAM

  PS. nu är anmälan gjord, bara att vänta på fakturan & betala in anmälningsavgiften kvar innan jag vet säkert att jag ”kommer med” wooho!!!

  • Svara
   roethlisberger
   21 maj, 2012 at 22:48

   härligt 😀 jag ska verkligen kolla upp olika tillvägagångssätt.. vore så himla fantastiskt roligt att publicera en bok som liksom kombinerar ALLA mina intressen – mat, hälsa, foto och layout. Heaven! KRAM
   och ÅH så fiiint jag längtar så löjligt mycket 😀 sprungit runt som ett barn hela kvällen med största leendet, haha. SÅ BRA, kommer det bli! 😀

   • Svara
    Victoria
    22 maj, 2012 at 07:55

    ja gör så 🙂 förstår det, verkligen allt i ett!! 😀
    haha, jag med, flinet går från ena örat till det andra typ 😉 OH YES, absolut bästa hösten någonsin känner jag på mig! även intensiv, tuff & massa massa utvecklande 🙂

    PS. jaa, men gör så, fråga runt lite, jag ska kika lite på nätet men vandrarhem/hotell är väl inget alternativ då – särskilt med tanke på att du bor 30 min utanför stan.. vad gulligt att jag får bo hos dig om det inte löser sig med boende i stan (även om jag har min kusin så känns det bättre att bo hos dig då, eftersom jag inte ens kommer va där alls mycket under den perioden) 😀 KRAM

 • Svara
  Cat Fight
  22 maj, 2012 at 09:20

  Åh! Vilka söta små bollar. Smakar säkert minst lika gott som de ser ut! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   22 maj, 2012 at 17:17

   ja de blev riktigt goda minsann! 🙂

 • Svara
  Cat Fight
  22 maj, 2012 at 09:20

  Åh! Vilka söta små bollar. Smakar säkert minst lika gott som de ser ut! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   22 maj, 2012 at 17:17

   ja de blev riktigt goda minsann! 🙂

 • Svara
  Zandra
  23 maj, 2012 at 08:56

  Jag skulle garanterat köpa din kokbok! 🙂 Nyttiga, roliga, annorlunda och goda recept 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   23 maj, 2012 at 14:51

   vad roligt! 😀

 • Svara
  Zandra
  23 maj, 2012 at 08:56

  Jag skulle garanterat köpa din kokbok! 🙂 Nyttiga, roliga, annorlunda och goda recept 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   23 maj, 2012 at 14:51

   vad roligt! 😀

 • Svara
  Emma
  27 maj, 2012 at 21:48

  Jag skulle garanterat köpa din Bok! Du lagar verkligen saker som är nyttiga, och verkar goda – plus de fina bilderna! Du är så inspirerande Fanny! Köör! 🙂

 • Svara
  Emma
  27 maj, 2012 at 21:48

  Jag skulle garanterat köpa din Bok! Du lagar verkligen saker som är nyttiga, och verkar goda – plus de fina bilderna! Du är så inspirerande Fanny! Köör! 🙂

 • Svara
  Dess
  11 juni, 2012 at 12:03

  Hej,

  Jag skulle köpa din bok!! Blir framsidan lika fin som dina bilder varit hittills skulle den pryda mitt kök bland favoriterna på tavellisten! 🙂

 • Svara
  Dess
  11 juni, 2012 at 12:03

  Hej,

  Jag skulle köpa din bok!! Blir framsidan lika fin som dina bilder varit hittills skulle den pryda mitt kök bland favoriterna på tavellisten! 🙂

Lämna ett svar