Inspiration och pepp inspirationstories Tankar om ting Vardagsuppdatering

A BRILLIANT MADNESS

Ett guldkorn i mitt instagramflöde är R.M. Drake. Han har en otrolig förmåga att sätta mörka ord i följd – och ändå blir de allt annat än mörka och tunga ihop. Vackert diktat, djupt men samtidigt så väldigt väldigt enkelt. Jag vet inte hur många screenshots jag har i min telefon, tagna ur hans flöde på instagram.

Igår fick jag ett fint inslaget paket från en av de absolut finaste människorna jag vet. En sådan där väldigt unik själ jag är oändligt tacksam över att ha i mitt liv. Inte bara hade hon beställt R.M. Drake’s senaste bok till mig, signerad dessutom, utan varenda sida hade hon gått igenom, för att göra små markeringar och noteringar på utvalda sidor. Mitt hjärta svämmar över lite, och jag har en ny favoritbok.

ABM1 ABM2ABM3 ABM4ABM5 ABM6 ABM7

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Emma
  3 mars, 2016 at 12:46

  Så otroligt fint <3 Och vilken fin bok!!

 • Svara
  Emma
  3 mars, 2016 at 12:46

  Så otroligt fint <3 Och vilken fin bok!!

 • Svara
  Anna Jansson
  3 mars, 2016 at 20:11

  Vilken fin handling av din kompis!!

 • Svara
  Anna Jansson
  3 mars, 2016 at 20:11

  Vilken fin handling av din kompis!!

 • Svara
  Emelie
  4 mars, 2016 at 09:13

  Du är värd allt det finaste här i världen <3

 • Svara
  Emelie
  4 mars, 2016 at 09:13

  Du är värd allt det finaste här i världen <3

Lämna ett svar