Vardagsuppdatering

Life isn’t about finding yourself – It’s about creating yourself.

Den senaste veckan har varit ett helvete, rent ut sagt. Både fysiskt och mentalt, och det har sitt klara samband i att jag varit sjuk, väldigt sjuk i hög feber och svag, klen kropp – vilket lett till att jag givetvis inte kunnat träna (eller, typ, gå ur sängen) och då, hejochhå, blir mitt humör inte att leka med. Deppig, orkeslös, irriterad, ledsen, uppgiven… alla negativa känslor man kan ha, har jag buktats med senaste veckan.

Det har varit mycket nu, senaste tiden, vilket jag på ett vis gillar men jag är så otroligt känslig och skör för stress, efter alla år. Magen ballar ur, och uppenbarligen också resten av kroppen – den stänger som av när det blir för mycket. En försvarsmekanism. Men när man vet att man behövs på jobbet, när man får höra hemma att man är världens slaker som aldrig får någonting gjort och inte klarar ett skit, när man vet hur glad man blir och hur bra man mår efter ett rejält gympass… då vill man inte riktigt ligga där i sängen, göra ingenting och vara ledsen 24/7. Ja inte för att man kanske någonsin vill det, men då liksom stressar man även när man är sjuk pga stress från början. Inte inte bra.

Men, idag har jag tagit det lugnt. Stått 90 minuter i spöregn och kollat fotboll, jobbat med bröllopsbilder från igår, sett film, bakat, ätit… och avslutningsvis sprungit en minitur på 2 km för att avsluta med en kaffe hos en vän. Nu känner jag mig rätt frisk (pepparpeppar) och tänker banne mig köra på normalt imorgon! Har förberett frukost, gjort lunchlåda, mellanmål är nerpackade, träningskläder ligger framme, klockan ställd, jobbgrejerna i ordning och klara att tas med imorgonbitti… så bara jag vaknar med samma finhumör jag har just nu, så blir det heldag 07.00-20.15, då jag äntligen kommer hem igen, förmodligen helt slut – men lycklig 😀 hoppas ni alla haft en fin helg, och att veckan startar bra! Det ska jag se till att min gör 🙂

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar