Fannys Favvo Inspiration och pepp Resan Stil och mode Tankar om ting Vad vi borde prata om Vardagsuppdatering

Att leva aktivt

Igår spenderade jag eftermiddagen med Maya, en väldigt driven, sund och vettig tjej som jag ser fram emot att jobba med framöver. Planer och framtidsdrömmar är fantastiskt roligt att smida!

Vi startade dagen med ett besök till Lorna Jane, och jag slog till på både träningstoppar, snygga byxor och en bok. Jag har sedan länge LJ’s nyhetsbrev och har därmed även länge suktat efter de snygga plaggen. Däremot ska jag erkänna att jag inte riktigt hade koll på hela filosofin bakom kedjan – det är ju så mycket mer än bara fina träningskläder! Det är ett sätt att leva, ett sätt att tänka, och ett sätt att vara. Move – Nourish – Believe. Det är så mycket mer än leva aktivt i form av rörelse, det är att aktivt välja. Att aktivt leva varje dag, att aktivt skapa sitt liv. Ni hör ju, precis sådant jag gillar! Tackar hjärtligt Maya för introduktionen, peppet att köpa boken, och LJ som öppnat dörrar för så många själar i världen. Det behövs mer, världen blir aldrig nog inspirerad, och just det är vad jag aktivt väljer att bygga vidare på. Sverige ligger inte direkt i framkant här, det anas bara lite små bubblor på ytan… dags att aktivera! lorna1 . lorna2 . lorna3

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar