Inspiration och pepp Okategoriserade

dagens viktiga påminnelse

Jag sticker iväg nu, mot först gymmet och sedan huvudstaden för eftermiddagsjobb. Tills jag är hemma och kan skriva lite mer vill jag bara påminna er om detta:För nu ska jag avslöja en grej för er – det finns INGA begränsningar på vad vi kan göra, vilka vi kan bli och hur långt vi kan gå! Däremot, kan dessa saker finnas i våra huvuden, och finns de där – ja finns de i verkligheten. Inget som inte först slagit rot i skallen kan infinna sig i livet och verkligheten. Allt går! Du kan göra allt du vill, bli vem du vill. Med det inte sagt att allt är enkelt… men – det är oftast värt det.

känn dig redan nu som den fantastiska och starka människa du vill vara – för då kommer du bli just precis så fantastisk och stark! Promise.

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Amanda
  29 maj, 2012 at 08:56

  Det kan inte sägas för många gånger. Bra påminnelse 🙂

 • Svara
  Amanda
  29 maj, 2012 at 08:56

  Det kan inte sägas för många gånger. Bra påminnelse 🙂

 • Svara
  Elina
  30 maj, 2012 at 10:36

  Använder du dina ”anorexi kläder” nu när du gått ner så mycket i vikt igen? Eller är dom för stora/ små.
  kram

  • Svara
   roethlisberger
   30 maj, 2012 at 11:01

   Alltså när jag var som sjukast hade jag bara mjukisar och stora tröjor. Sen, när jag var frisk men fortf smal, köpte jag ju en hel del kläder – som idag tyvärr är för litet.. Jag är rätt mycket ”större” nu, har idag både ”hull” och muskler jag inte hade då. Kram

 • Svara
  Elina
  30 maj, 2012 at 10:36

  Använder du dina ”anorexi kläder” nu när du gått ner så mycket i vikt igen? Eller är dom för stora/ små.
  kram

  • Svara
   roethlisberger
   30 maj, 2012 at 11:01

   Alltså när jag var som sjukast hade jag bara mjukisar och stora tröjor. Sen, när jag var frisk men fortf smal, köpte jag ju en hel del kläder – som idag tyvärr är för litet.. Jag är rätt mycket ”större” nu, har idag både ”hull” och muskler jag inte hade då. Kram

Lämna ett svar