Vardagsuppdatering

sena tåg, bröllop och fjärilar

Vet ni vad jag gjort idag? Väntat på tåg, mest. Tydligen en himla massa strul runt Stockholm. I fredags elfel, igår tjej på spåret i Knivsta, idag brinnande tåg med följd ännu mer elfel. När jag väntat sammanlagt 6 timmar (!!) gav jag upp och rörde min nästintill förfrusna stackars kropp hemåt. Sommarvärmen, var tog du vägen?? Så ikväll har jag ägnat mig åt matlagning (eller ja, mami’s man stekte makrill och jag gjorde potatismos med basilika, massa smör och kryddor. Mums!) och bildbehandling. Fotade lite på deras bröllop i helgen, och det var bra uppvärmning för i Juni har jag två bröllop till jag ska fotografera. Ser fram emot det, men blir mycket nu ett tag – med träningen, jobbet i Stockholm, och så bloggen (som bara växer och växer – välkomna hit, mina vänner!)… men roliga grejer ju 🙂

Vad vill ni läsa? Om min vardag? Mer om träning? Mer mat? Mer recept? Mer tankar om diverse knaserier som rör sig i mitt huvud? Jag trivs som det är just nu, om jag får säga det själv. Jag skriver när jag tycker mig ha något att skriva om, lägger upp de recept jag faktiskt tyckte blev bra och goda, jag delar med mig om de åsikter jag har gällande kost, träning och tankesätt… funkar det hela för er också, eller saknas något, tycker ni? Intressant att höra 🙂

Nu ska jag sätta mig på altanen ett tag, varva ner. Sedan laga lunchlåda, packa morgondagens väska och somna inte allt för sent. Hoppas komma hela vägen till Stockholm och kontoret imorgon då! Efter ett grymt ryggpass på gymmet då, förstås.Dessa fina fjärliar låg utspridda i huset i helgen när vi firade det nygifta paret. Himla fint, tyckte jag, och var tvungen att föreviga.

Du kanske gillar

12 Kommentarer

 • Svara
  Tiss
  29 maj, 2012 at 21:03

  Vilka kläder brukar du ha på dej när du tränar? Du kanske kan göra ett inlägg och tipsa om vilka träningskläder du rekommenderar till olika typer av träning? 🙂 Din blogg är riktigt bra, skön mix av allting!

  • Svara
   roethlisberger
   30 maj, 2012 at 12:56

   jag tränar i tråk-kläder (mest för att jag just nu inte har en ekonomi där ”snygga träningskläder” prioriteras) men det finns en himla massa snyggt ju! Kan absolut börja tipsa mer om sådant, både vad som är fint för ögat men också fyller sin funktion under träningen 🙂 roligt att du gillar bloggen!

 • Svara
  Tiss
  29 maj, 2012 at 21:03

  Vilka kläder brukar du ha på dej när du tränar? Du kanske kan göra ett inlägg och tipsa om vilka träningskläder du rekommenderar till olika typer av träning? 🙂 Din blogg är riktigt bra, skön mix av allting!

  • Svara
   roethlisberger
   30 maj, 2012 at 12:56

   jag tränar i tråk-kläder (mest för att jag just nu inte har en ekonomi där ”snygga träningskläder” prioriteras) men det finns en himla massa snyggt ju! Kan absolut börja tipsa mer om sådant, både vad som är fint för ögat men också fyller sin funktion under träningen 🙂 roligt att du gillar bloggen!

 • Svara
  Linda
  30 maj, 2012 at 07:34

  Mer magövningar kostschema osv:) du är så snygg

  • Svara
   roethlisberger
   30 maj, 2012 at 12:54

   Jag kan dela med mig av hur jag gör, men vill inte ”ordinera ut” kost- eller träningsscheman till andra (de ska vara individuella) men absolut, ska se vad jag kan få till där! 🙂 och tack, haha, vad snällt!

 • Svara
  Linda
  30 maj, 2012 at 07:34

  Mer magövningar kostschema osv:) du är så snygg

  • Svara
   roethlisberger
   30 maj, 2012 at 12:54

   Jag kan dela med mig av hur jag gör, men vill inte ”ordinera ut” kost- eller träningsscheman till andra (de ska vara individuella) men absolut, ska se vad jag kan få till där! 🙂 och tack, haha, vad snällt!

 • Svara
  Sofia
  31 maj, 2012 at 10:42

  Jag tycker om mixen av allting som föregående talare 🙂
  Recept är ju alltid roligt – och då menar jag vanliga middagsrecept, som inlägget. Snabbt enkelt, gott och nyttigt!
  Sen skulle jag vara jätte intresserad av tips på hur man på bästa sätt kan komma igång med träning (från noll till normalt, kondition + styrka.) Hur kan man lägga upp ett bra styrketräningsschema när det finns noll muskler? (självklart är det individuellt och jag planerar att prata med en pt om det, men ja vill ha lite tips från dig hihi 😀 )

 • Svara
  Sofia
  31 maj, 2012 at 10:42

  Jag tycker om mixen av allting som föregående talare 🙂
  Recept är ju alltid roligt – och då menar jag vanliga middagsrecept, som inlägget. Snabbt enkelt, gott och nyttigt!
  Sen skulle jag vara jätte intresserad av tips på hur man på bästa sätt kan komma igång med träning (från noll till normalt, kondition + styrka.) Hur kan man lägga upp ett bra styrketräningsschema när det finns noll muskler? (självklart är det individuellt och jag planerar att prata med en pt om det, men ja vill ha lite tips från dig hihi 😀 )

 • Svara
  josefine
  31 maj, 2012 at 19:48

  din blogg är grym, fortsätt som du gör jag får sjukt mycket inspiration 😀

 • Svara
  josefine
  31 maj, 2012 at 19:48

  din blogg är grym, fortsätt som du gör jag får sjukt mycket inspiration 😀

Lämna ett svar