Vardagsuppdatering

när hon inte tränar eller laborerar i köket..

Jag älskar att träna, och ofta ligget träningen högst på prioriteringslistan. Oftast. Men förutom träningen, matlagningen och den mentala hälsan så har jag ytterligare ett stort intresse – fotografering. Det kanske ni anat, av alla bilder att döma, hehe.

Idag fotade jag min gamla barndomsvän som gifte sig. Själv vigseln fotades inte, utan det var porträttfotografering innan som gällde och trots regnet fick vi till fina bilder. Jag är som person väldigt… sprallig, av mig. Pratar både mycket och gärna, flaxar hit och dit, kan nog verka rätt flamsig och virrig emellanåt också. Min gamla vän är ungefär likadan, så det var skämt, skratt, skutt och inte en lugn sekund. Precis som det ska vara! Vem vill ha stela kolla-in-i-kameran-och-le-bilder…? Skittrist, om jag får säga det själv.

Men frisk, är jag nog inte ännu… Morgonens gympass kändes bra, men efteråt… kliande ögon, tungt huvud, öm kropp. Suck, jag avskyr att inte vara frisk. Blev sängen direkt efter bröllopet, har jobbat lite med bilder från dagen, annars bara ätit och tagit det superlugnt. Imorgon hoppas jag vara frisk.. i alla fall vara kry nog att kolla fotbollsmatch och dricka kaffe i regnet (för det lär väl regna), träna och träffa en vän. Meeen, den här sjukan var fan envis så får väl se 🙁

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Emmas träningsblogg
  16 juni, 2012 at 23:21

  Men vilket roligt intresse! Önskar att jag också var bra på att fota. Det är viktigt att ha intressen utanför träningen också! För mig är det musik. Spelar piano och sjunger 🙂

 • Svara
  Emmas träningsblogg
  16 juni, 2012 at 23:21

  Men vilket roligt intresse! Önskar att jag också var bra på att fota. Det är viktigt att ha intressen utanför träningen också! För mig är det musik. Spelar piano och sjunger 🙂

 • Svara
  Alexandra
  17 juni, 2012 at 08:45

  Kom på en till fråga :p

  Är du helt frisk från din bulimi? Kan du hantera all mat eller får du överätningar/hetsätningar ibland?

  Bästa tipset att komma ur sin bulimi- hur gjorde du?

  • Svara
   roethlisberger
   17 juni, 2012 at 13:40

   svar: ja, och ja. Bästa tips har jag inget, det än världens värsta sjukdom och jag råder alla som lider av den att söka hjälp (måste inte vara hjälp som i sjukvård utan främst att man berättar för någon man litar på). Sen kan man ju försöka tänka på allt dåligt bulimin bidrar och leder till; förstör tänder, mage, mycket mentalt, fokus etc etc..

 • Svara
  Alexandra
  17 juni, 2012 at 08:45

  Kom på en till fråga :p

  Är du helt frisk från din bulimi? Kan du hantera all mat eller får du överätningar/hetsätningar ibland?

  Bästa tipset att komma ur sin bulimi- hur gjorde du?

  • Svara
   roethlisberger
   17 juni, 2012 at 13:40

   svar: ja, och ja. Bästa tips har jag inget, det än världens värsta sjukdom och jag råder alla som lider av den att söka hjälp (måste inte vara hjälp som i sjukvård utan främst att man berättar för någon man litar på). Sen kan man ju försöka tänka på allt dåligt bulimin bidrar och leder till; förstör tänder, mage, mycket mentalt, fokus etc etc..

 • Svara
  beckie
  17 juni, 2012 at 14:05

  Gud vilken otroligt fin bild! Vad använder du för kamera och ”tillbehör”? Använder du dig av något redigeringsporgram och vad brukar du då oftast redigera i dina bilder?

  Tack för en superblogg btw! 😉

  • Svara
   roethlisberger
   17 juni, 2012 at 16:49

   jag fotar med Canon Eos 500D, med ett Sigmaobjektiv (50 mm 2:8) och reflexskärm om det behövs (inte till denna bild). Jag jobbar med Photoshop CS5 och det jag gör där är att rätta till exponering etc.. beror ju helt på vilken bild jag jobbar med.. 🙂

 • Svara
  beckie
  17 juni, 2012 at 14:05

  Gud vilken otroligt fin bild! Vad använder du för kamera och ”tillbehör”? Använder du dig av något redigeringsporgram och vad brukar du då oftast redigera i dina bilder?

  Tack för en superblogg btw! 😉

  • Svara
   roethlisberger
   17 juni, 2012 at 16:49

   jag fotar med Canon Eos 500D, med ett Sigmaobjektiv (50 mm 2:8) och reflexskärm om det behövs (inte till denna bild). Jag jobbar med Photoshop CS5 och det jag gör där är att rätta till exponering etc.. beror ju helt på vilken bild jag jobbar med.. 🙂

Lämna ett svar