Kost lifestories Press & Event Recensioner Vardagsuppdatering

Oväntade & uppskattade presenter

På tal om gårdagens inlägg om att vara sjuk, så är ju en sak som definitivt muntrar upp gråa sjukdagar oväntade presenter.

Jag kom i söndags hem till flera avi:er med paket att hämta ut, dels en present från mig själv (så ja, mindre oväntad men himla uppskattad!) då jag klickat hem en hel del kläder från My Protein’s nya kollektion som jag skrev om tidigare. Men jag fick också påfyllning av mina nya favoriter när det kommer till kokosvatten; Vita Coco’s smaker Café Latte och LemonadeOfantligt bra timing på den presenten måste jag säga, på tal om det där med vikten av vätska och näring för att bli frisk.

sommarpaket1

Att jag haft något gottit att tugga på tackar jag Smiling Cashew för, som lika snyggt time:at skickade en fin sommarpresent med både min favoritpåse ur deras sortiment (nötter och kokoschips kryddade med ingefära, alltså de är SÅ GODA) samt deras kokoschips som faktiskt är det enda från SC som jag inte smakat tidigare. Har inte heller öppnat denna påse än så kan inte ge er något omdöme i skrivande stund, men eftersom jag har gillat alla andra #schysstanötter så har jag höga förväntningar och förhoppningar även här 🙂

sommarpaket2

Dessutom fick jag en stor laddning av det som alla förmodligen vet vid det här laget är ett must have i mitt hem; choklad. Det var från mindresocker.com, som tydligen snappat upp både min kärlek till choklad, samt att jag diggar deras glutenfria brödmix (som jag skrev om i höstas). För en sådan mix fanns också i paketet, ihop med ett par andra nya (för mig) mixer för mig att prova. Och chokladbars – för choklad kan man inte ha för mycket av! Inte jag i alla fall och verkligen inte när jag dessutom ligger hemma och väntar på att bli frisk.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar