Kost Vardagsuppdatering

att vara på språng och fixa bra ”snabbmat”

Idag har det gått i ett sedan 8 då min klocka ringde; frukost, buss, gym, tåg, träffade en vän snabbt i stan, jobb, tåg, hem-om i tjugo korta minuter, arlanda för att möta upp en vän som flyttade till Kanada förra sommaren och som jag inte träffat sedan dess, för att NU precis komma innanför dörren.. är helt snurrig i skallen. Men – rätt lycklig ändå. Trött på rätt sätt, ett sådär ”behagligt” sätt.

I och med att jag varit på språng hela dagen har maten blivit mindre kul och snarare ett ”måste” för att ha ork (i vanliga fall ser jag ju matlagning och måltider som något av det bästa på hela dygnet!). Snabb smoothie till frukost, lunchlåda i form av lax, spenat, stekt morötter och rödlök med keso, mellis som blev en (tre) kopp kaffe, en näve mandlar och några torkade aprikoser, och så en middag jag slängde ihop under de 7 minuter ägget kokade – den ni! Snabbmat a la Fanny… stekt kyckling, ägg, avocado, gurka och keso blandat med japansk soya och wasabi. Inte vidare lyxigt, men gott var det! Och snabbt, vilket alltså krävdes idag 🙂Nu sitter jag med kvällens gotte: vaniljkesokvarg toppat med det gamla vanliga – kokos, torkade goji- och blåbär, och så lite granatäpplekärnor. Mumsi! Ska nu knåpa ihop något inlägg att publicera imorgon under dagen, tänkte jag, då jag kommer vara lika busy som idag. Något ska det ju finnas att läsa här! 😀

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar