Kost mobil Vardagsuppdatering

Finfrulle

Efter fem grymma pass på tre dagar intar jag idag en riktig finfrulle framför tv:n och här planerar jag att ligga ett tag – i soffan utan stress. Träning blir det, så länge kroppen säger att den orkar så kör vi! Sen måste jag ägna mig åt lite tråk-göra så som tvätt, dammsugning, disk och packning. För imorgon bär det av mot Skåne. Jag är halvpepp, måste jag erkänna, mest för att jag inte riktigt vet vad jag ska göra dygnets alla timmar där nere.. Men, jag är fast besluten att göra det bästa utav situationen, så packningen lär mest bestå av tränings- och matgrejer 😉 hehe, mina två finaste saker; träningen och maaaaten.
Nä hörrni, nu ska jag se klart Biggest Looser, slösurfa lite och så småningom tagga gymmet 😀 ha en fin dag allihop!

20120705-090952.jpg

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar