Vardagsuppdatering

morgon-bloggen och matlådan

God morgon mina vänner! Tisdag, snart minihelg för en del av oss (onsdag är ju bästa dagen att få ledigt, blir bara två små minimini-arbetsveckor mellan helgerna känns det som 😉 även om jag älskar det jag får göra nu, så är det m-y-c-k-e-t, och ett tempo och en stress som jag inte är van vid..).

Idag blir dagen som sagt extra lång, med gym, jobb, trevligheter hos en vän och sedan ska jag för första gången sedan januari faktiskt ta mig ut på krogen. Jag har avstått allt vad utgång och festligheter heter senaste månaderna, dels pga ekonomin, och så förlorar man ju alltid en hel dag efteråt.. i alla fall blir jag helt degig och seg ”dagen efter” vare sig jag dricker alkohol eller ej. Hur det blir med sistnämnda återstår att se, jag är ju hur som ledig imorgon och det vill jag gärna njuta av! 🙂

Som sagt, nu är det avfärd för mig. Ska fixa en snabb matlåda bara, blir förmodligen en wrap som igår – hur smidigt som helst och den äts ju ändå bäst kall så perfekt att ha i väskan och slippa vänta med lunchen ända tills jag kommer till kontoret.. gårdagens var kanon, får se hur jag fyller dagens, beror lite på vad som finns gömt i kylen 😀 ha nu en trevlig dag, och kika in senare för det kommer ett inlägg med recept på gårdagens fina snabb-glass! (av nån orsak halkade det inlägget ner och ligger under detta inlägg.. vet ej varför och lyckas inte flytta det, hehe, så rulla ner lite så hittar ni glassreceptet 🙂 )

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Lina
  5 juni, 2012 at 18:30

  Hej Fanny. Jag har funderat en del på det du skrev förut och inser att det är fel av mig att döma dig bara av det jag läser i bloggen. Jag kan ju inte veta exakt hur du tänker och vad du gått igenom. En blogg kan aldrig spegla hela verkligheten. Så jag ber om ursäkt om jag varit för rak på och trampat dig på tårna, det var dumt gjort av mig.
  Jag önskar dig verkligen lycka till med pt utbildning och allt det andra och jag hoppas få läsa mer om hur du tog dig ur depressionen etc. Och återigen ber jag om ursäkt 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   6 juni, 2012 at 12:19

   Tack, jag uppskattar din ursäkt! Jag önskar dig lika mycket lycka till i tillfrisknandet, för det GÅR att komma ur anorexin och att se på kroppen och ätande på ett helt annat sätt.. hoppas du får känna det en dag 🙂

Lämna ett svar