Vardagsuppdatering

söndag

Varit frånvarande här senaste dygnet, istället för att blogga har jag ägnat mig åt följande trevligheter; igår klev jag upp tidigt för att hinna köra ett pass på gymmet innan en himla massa ärenden i stan skulle uträttas och mat handlas. Sedan plockade jag upp två vänner, för att återvända hem och förbereda en riktig finmiddag i form av grillad laxsida, romsås, nypotatis, nybakade baguetter, en stor sallad med bl.a fetaost, avocado, och till detta ett par glas vin.

Några timmar senare rörde vi oss mot stan för ytterligare några glas vin, dans och skratt. Det var väldigt fint. Idag tycker jag fruktansvärt synd om mig själv och när jag äntligen kom hem gjorde jag en lyxbrunch till mig själv. Den bestod av vaniljyoghurt med melonkärnor, färska jordgubbar, mandelsmör och kokos, två minibaguetter med mina två nya favoritkombinationer; fetaost och jordgubbar på den ena, gouda-ost och kiwi på den andra. Kommer inte röra mig många meter idag, ligger väldigt bra här i sängen. Ville bara kika in och rapportera läget, roligare än så är jag inte just nu!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar