Vardagsuppdatering

vardagsstress, tidsbrist och på-gång-grejer

Jodå, jag lever. Även om det är i någon slags dimma av stress, magsmärtor och hjärtesplitter som ständigt ska skära in i själen och förstöra vardagen.. jag har många blogginlägg ”på gång” i huvudet, flera recept och maträtter jag vill testlaga och dela med mig av – men just nu måste jag prioritera jobbet, fotograferandet, mötena och eventen. Vi talar alltså om färre inlägg, inte att jag försvinner. Herregud, jag tycker ju om er juuu 😉 ville bara förklara läget. Så nu vet ni! Jag har en himla massa, både bra och knasigt, i livet just nu, och ibland räcker inte tiden till allt man önskar. Tyvärr. Men vänta er både godsaker och lite tankar om ting de kommande dagarna, jag har till exempel knåpat ihop ett morotsmuffinsrecept och tänkte prova att göra glass med marängtäcke… och jag vill skriva av mig lite om saker jag inte alls förstår mig på.. så jo, det kommer grejer här, jag bara är en zombie som försöker klara vardagen just nu!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Victoria
  13 juni, 2012 at 10:08

  åh, en himla fin & ser-oförskämt-pigg-ut zombie då får jag lov att säga! 😀 ser fram emot dina kommande inlägg ^^

  PS. snart bara 2½ ynka månader kvar till PeeeeeTeeee-utbildningeeeen 😉 😉 😀 kraam

 • Svara
  Victoria
  13 juni, 2012 at 10:08

  åh, en himla fin & ser-oförskämt-pigg-ut zombie då får jag lov att säga! 😀 ser fram emot dina kommande inlägg ^^

  PS. snart bara 2½ ynka månader kvar till PeeeeeTeeee-utbildningeeeen 😉 😉 😀 kraam

Lämna ett svar