Inspiration och pepp mobil Träning Vardagsuppdatering

tresiffrigt

Alltså vissa dagar är ju helt klart bättre än andra!

Typ den här dagen. En dag som började av sovmorgon (ända till 07.15 !! kunde jag sova idag) och fortsatte mot Stockholm för två givande och trevliga möten innan jag susade hemåt igen och mötte en Skåne-kompis som är på 24timmarsbesök i storstan Uppsala. Efter en snabb omladdning med mat och lite skitprat tog vi oss till gymmet för ett rent marklyftspass.

Ett pass där jag för övrigt började försiktigt med 20 strikta repetitioner på 40kg.. körde 2×12 på 70kg… 4×6 på 90kg – och var klar. Trodde jag. Tills kompis peppade mig att EFTER allt detta prova en hundring. Jag sa först nejäruknäppeller men la sedan på tio kilo till i alla fall. Och så drog jag upp dem. Alla 100 kilo. ÄNTLIGEN tresiffrigt! Det var ungefär bästa avslutet på denna dag!Skärmavbild 2014-05-22 kl. 21.35.04

Du kanske gillar

20 Kommentarer

 • Svara
  Paula
  23 maj, 2014 at 08:17

  Grymt jobbat!

 • Svara
  Paula
  23 maj, 2014 at 08:17

  Grymt jobbat!

 • Svara
  Elsa
  26 maj, 2014 at 15:31

  Hej och tack för en underbar blogg!

  Jag ska till Schweiz (Zürich) om en vecka och skulle bli superglad för tips på shopping/caféer/restauranger/hotell o.s.v. Framför allt med inriktning på hälsa. Typ hälsokostaffärer motsvarande Gryningen, restauranger motsvarande René Voltaire, o.s.v. Eller bara allmänna tips. Har aldrig varit i Schweiz förut så tar emot alla tips med glädje!

  Grattis till rekordet!

  • Svara
   roethlisberger
   26 maj, 2014 at 16:31

   Åh vad roligt, Zürich är en vacker stad! Alltså Schweiz har på många sätt kommit längre än sverige när det gäller eko etc, typ alla råvaror finns eko på vanliga coop, och de är inte alls så mycket dyrare än o-eko alternativen, som här i sverige. Men träning är liksom fortfarande lite ”okänt” i Schweiz tycker jag haha, och det är klurigt att hitta hälsokost likt gryningen.. MEN de finns! Veganska småbutiker.. Jag har mest varit i Bern så kan inte ge dig något namn dessvärre, men googla på ”zürich vegan” eller ”organic/bio zürich” etc, så hittar nu säkert något! Finns en kedja som heter bio-nånting… (bio är eko)
   Vad gäller mat tycker jag schweizare är bra på att äta bra MAT. Rena råvaror och enkelt, liksom. Shopping, håll dig till de mysiga små gränderna uppåt, skippa de lyxiga gatorna där allting kostar en förmögenhet.. men hela staden är vacker och värd att strosa runt i!
   Hoppas du får en trevlig semester 🙂

   • Svara
    Elsa
    26 maj, 2014 at 17:52

    Åh tack så mycket för tipsen! Ska ägna kvällen åt research och googla runt 🙂

    • Svara
     Rebecka
     27 maj, 2014 at 07:18

     Jag måste bara inflika med några tips om hälsokost i Zürich – är där väldigt ofta (och bor snart där!)
     ”Vitus Bio-Markthalle” är en mysig liten affär med mycket kul! Ligger på Ankengasse 7, kan vara lite klurig att hitta då det är en ganska smal gränd den ligger i. Ett mysigt och gott ställe att äta på är ”Juicemarket”, ligger på Augustinergasse 42.
     ”Reformhaus Müller” är en hälsokostkedja man kan hitta lite överallt i stan och i övriga Schweiz.
     Precis som Fanny skrev så är det väldigt mycket eko i ”vanliga” mataffärer. Det är nästan svårt att inte köpa ekologiskt!
     Hoppas att det var ok att jag flikade in lite här och att något kanske kan vara till hjälp!

     • roethlisberger
      28 maj, 2014 at 06:00

      Men grymt! (och vad kul, får jag fråga vad du gör där nere? Pluggar? Jobbar?)
      Precis, Reformhaus Müller var kedjan jag tänkte på! Ska besöka ställena du tipsade om själv när jag åker ner i sommar, ser fram emot det. Tack!

     • Rebecka
      28 maj, 2014 at 06:32

      Varsågod! De senaste åren har jag mest varit turist, har bott hos en bekant till familjen. Läste några veckor tyska förra sommaren och flyttar nu till ZH i början av augusti för att plugga mer tyska!

 • Svara
  Elsa
  26 maj, 2014 at 15:31

  Hej och tack för en underbar blogg!

  Jag ska till Schweiz (Zürich) om en vecka och skulle bli superglad för tips på shopping/caféer/restauranger/hotell o.s.v. Framför allt med inriktning på hälsa. Typ hälsokostaffärer motsvarande Gryningen, restauranger motsvarande René Voltaire, o.s.v. Eller bara allmänna tips. Har aldrig varit i Schweiz förut så tar emot alla tips med glädje!

  Grattis till rekordet!

  • Svara
   roethlisberger
   26 maj, 2014 at 16:31

   Åh vad roligt, Zürich är en vacker stad! Alltså Schweiz har på många sätt kommit längre än sverige när det gäller eko etc, typ alla råvaror finns eko på vanliga coop, och de är inte alls så mycket dyrare än o-eko alternativen, som här i sverige. Men träning är liksom fortfarande lite ”okänt” i Schweiz tycker jag haha, och det är klurigt att hitta hälsokost likt gryningen.. MEN de finns! Veganska småbutiker.. Jag har mest varit i Bern så kan inte ge dig något namn dessvärre, men googla på ”zürich vegan” eller ”organic/bio zürich” etc, så hittar nu säkert något! Finns en kedja som heter bio-nånting… (bio är eko)
   Vad gäller mat tycker jag schweizare är bra på att äta bra MAT. Rena råvaror och enkelt, liksom. Shopping, håll dig till de mysiga små gränderna uppåt, skippa de lyxiga gatorna där allting kostar en förmögenhet.. men hela staden är vacker och värd att strosa runt i!
   Hoppas du får en trevlig semester 🙂

   • Svara
    Elsa
    26 maj, 2014 at 17:52

    Åh tack så mycket för tipsen! Ska ägna kvällen åt research och googla runt 🙂

    • Svara
     Rebecka
     27 maj, 2014 at 07:18

     Jag måste bara inflika med några tips om hälsokost i Zürich – är där väldigt ofta (och bor snart där!)
     ”Vitus Bio-Markthalle” är en mysig liten affär med mycket kul! Ligger på Ankengasse 7, kan vara lite klurig att hitta då det är en ganska smal gränd den ligger i. Ett mysigt och gott ställe att äta på är ”Juicemarket”, ligger på Augustinergasse 42.
     ”Reformhaus Müller” är en hälsokostkedja man kan hitta lite överallt i stan och i övriga Schweiz.
     Precis som Fanny skrev så är det väldigt mycket eko i ”vanliga” mataffärer. Det är nästan svårt att inte köpa ekologiskt!
     Hoppas att det var ok att jag flikade in lite här och att något kanske kan vara till hjälp!

     • roethlisberger
      28 maj, 2014 at 06:00

      Men grymt! (och vad kul, får jag fråga vad du gör där nere? Pluggar? Jobbar?)
      Precis, Reformhaus Müller var kedjan jag tänkte på! Ska besöka ställena du tipsade om själv när jag åker ner i sommar, ser fram emot det. Tack!

     • Rebecka
      28 maj, 2014 at 06:32

      Varsågod! De senaste åren har jag mest varit turist, har bott hos en bekant till familjen. Läste några veckor tyska förra sommaren och flyttar nu till ZH i början av augusti för att plugga mer tyska!

 • Svara
  Frida
  26 maj, 2014 at 20:50

  Åh jag vet inte hur många gånger jag klickat in på bloggen senaste dygnen, jag har Fanny recept abstinens! Kan du inte lägga upp något smaskigt snart? Jag såg ngt mycket lovande på instagram:))

  • Svara
   roethlisberger
   26 maj, 2014 at 21:22

   hehe, upplagt NU 😉

   • Svara
    Frida
    27 maj, 2014 at 11:32

    Haha, tack! Hoppas det kommer mera snart! Jag älskar dina recept!:-D

 • Svara
  Frida
  26 maj, 2014 at 20:50

  Åh jag vet inte hur många gånger jag klickat in på bloggen senaste dygnen, jag har Fanny recept abstinens! Kan du inte lägga upp något smaskigt snart? Jag såg ngt mycket lovande på instagram:))

  • Svara
   roethlisberger
   26 maj, 2014 at 21:22

   hehe, upplagt NU 😉

   • Svara
    Frida
    27 maj, 2014 at 11:32

    Haha, tack! Hoppas det kommer mera snart! Jag älskar dina recept!:-D

Lämna ett svar