Inspiration och pepp Kost Recept Vardagsuppdatering

världens bästa sommarsallad

Idag har jag varit helt borta, som i en annan värld. Väldigt sjuk, har feber och klen är jag.. Usch, jag hatar att vara sjuk, att inte ha energi och att känna sig som en levande död 24/7. Igår fick jag avboka en massa kul, jag skulle fotat omslag och gått på event hela natten lång, skittråkigt!

Idag har jag försökt kurera mig så gått det går med god sommarfräsch mat (blir ofta sugen på frukt när jag är sjuk) och glass (det är min bot på allt. Allt från förkylning till hjärtesorg!). Till middag gjorde jag en fin sallad på kiwi och jordgubb toppat med fetaost och limesaft. Till det åt jag lax i foliepaket med smör och limeskal. En romsås slängde jag ihop också, och lite rostat bröd satt fint vid sidan av. Glass i stora lass har jag alltså också intagit, en liter noggerglass och nu mår jag faktiskt bättre! 😉 lätt sockerchock men fy så gott. Nu ska jag somna i tid och så hoppas jag verkligen att jag mår bättre imorgon. På lördag ska jag fota bröllop och bara måste vara frisk.
Frukt är faktiskt väldigt gott och fräscht att ha till maten. Jag har lite svårt för varm frukt i mat, men såhär, till en salt ost till exempel, är det hur fint som helst! Eller på frukostmackan, med ett salt nötsmör eller någon smakrik ost. Mmm nu är det sommar 😀

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar