Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

Fin-strössel och favoritrecept med rabarber

När jag i veckan var och handlade inför min workshop på Frisk & Stark Familj, passade jag även på att springa in om Lagerhaus som är en av mina favoritbutiker. Där hittade jag de här, och kunde-bara-inte-låta-bli att köpa. Såå fiiina!?strossel1

Frystorkade bär som var krossade så de blev mer som ett fint strössel. Det fanns tre smaker; jordgubb, björnbär och rabarber. Jag köpte de två sistnämnda för frystorkade jordgubbar har jag provat så många gånger förr, men björnbär och rabarber var nyheter för mig. Och rabarber… fick mig att tänka tillbaka på några favoriter ur arkivet, listar ett par under bilderna här, check it out!

strossel3 strossel2

Den här rabarber-curden med honung och chili är to-die-for. Till ostbrickan, över yoghurten, att toppa vaniljglass med… mmm gott till det mesta!

Och förra sommarens otippade favorit bland juicer var helt klart denna rabarber- & jordgubbsjuice

Rabarber passar även i mat, upptäckte jag när denna kycklingrätt blev till – och gjordes många gånger veckorna som föjde..

Som sagt, rabarber och jordgubb är himla bra kompisar, den här pajen med marängtäcke och mandelbotten är både vacker och fantastiskt god.

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Yohanna
  16 maj, 2015 at 11:26

  Men oj, tack för tipset! Funderade senast i förra veckan var man kan köpa frystorkade bär.

 • Svara
  Yohanna
  16 maj, 2015 at 11:26

  Men oj, tack för tipset! Funderade senast i förra veckan var man kan köpa frystorkade bär.

Lämna ett svar