Inspiration och pepp mobil Vardagsuppdatering

Dagsform

Hej på er! Helgen nästan slut, igen. Mig gör det inte vidare mycket då det är semeeester för min del. Älskar hur jag jobbat 5 veckor och verkligen känner att jag BEHÖVER ledighet 😉 men det var väl inte så mycket jobbet i sig som tärde på Fansan, utan allt runt omkring; planera och hinna träna, pendla över 2 timmar om dagen, hålla humöret och peppen uppe, osv osv. Så för huvudets skull, behövs faktiskt lite semester nu.
Idag blev det en lugn morgon med morotskaks-smoothie (nej, jag tröttnar inte) följt av lite plock hemma inför Skåne-trippen, och nu är jag precis hemkommen efter ett svettigt, tungt och härligt pass på gymmet. Bra dag bra dag! 😀

20120701-155449.jpg
Ps (!!) ikväll tänkte jag göra low carb-sushi för att söndagslyxa lite för mig själv, resten av familjen är redan i Skåne. Givetvis kommer receptet här senare..

Du kanske gillar

12 Kommentarer

 • Svara
  T
  1 juli, 2012 at 18:14

  så himla snygg fanny!
  ska testa din morotssmoothie imorgon! (älskar alla dina recept osv. i vweckan ska jag bland annat göra chokladkakan och pastan 😀 )

  • Svara
   roethlisberger
   1 juli, 2012 at 20:00

   vad roligt att höra! Chokladkakan är fantastisk – pastan likaså! Let me know vad du tyckte 🙂 (och tack för din inledande komplimang!)

 • Svara
  T
  1 juli, 2012 at 18:14

  så himla snygg fanny!
  ska testa din morotssmoothie imorgon! (älskar alla dina recept osv. i vweckan ska jag bland annat göra chokladkakan och pastan 😀 )

  • Svara
   roethlisberger
   1 juli, 2012 at 20:00

   vad roligt att höra! Chokladkakan är fantastisk – pastan likaså! Let me know vad du tyckte 🙂 (och tack för din inledande komplimang!)

 • Svara
  meimoa
  1 juli, 2012 at 22:57

  en snabb fråga, har du en iphone 4 eller 4s? xD

  • Svara
   roethlisberger
   2 juli, 2012 at 08:49

   haha en iphone 4 ”bara” 🙂 why?

 • Svara
  meimoa
  1 juli, 2012 at 22:57

  en snabb fråga, har du en iphone 4 eller 4s? xD

  • Svara
   roethlisberger
   2 juli, 2012 at 08:49

   haha en iphone 4 ”bara” 🙂 why?

 • Svara
  Elin
  5 juli, 2012 at 13:48

  Jag har börjat läsa din blogg på sista tiden och bestämt mig för att följa den. Jag tycker du är inspirerande, kreativ och målinriktad. Jag har själv suttit i din sits, med ätstörningar och sånt (dock inte lika allvarligt), så därför är det extra roligt att läsa din blogg. Jag har alltid älskat träning och mat men varit ute på helt fel spår vilket jag fick bukt på förra året då jag träffade en PT som fick mig att inse en hel del saker. Jag tränar mycker mer än förut men äter också därefter och mår sååå mycket bättre än förut. Du förstår mig nog 🙂 Ha det gott! Kram / Frokenberg på instagram 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   5 juli, 2012 at 15:01

   Vad roligt att du hittat hit och gillar det du läser 😀 precis det du beskriver att din PT hjälpt dig med är vad jag vill göra i framtiden, så det var väldigt roligt att få svart på vitt (även om jag redan ”visste” det) att träning och god kost kan vara en fantastisk medicin mot dåligt psykiskt mående! Hoppas du fortsätter må bättre, stor kram 🙂

 • Svara
  Elin
  5 juli, 2012 at 13:48

  Jag har börjat läsa din blogg på sista tiden och bestämt mig för att följa den. Jag tycker du är inspirerande, kreativ och målinriktad. Jag har själv suttit i din sits, med ätstörningar och sånt (dock inte lika allvarligt), så därför är det extra roligt att läsa din blogg. Jag har alltid älskat träning och mat men varit ute på helt fel spår vilket jag fick bukt på förra året då jag träffade en PT som fick mig att inse en hel del saker. Jag tränar mycker mer än förut men äter också därefter och mår sååå mycket bättre än förut. Du förstår mig nog 🙂 Ha det gott! Kram / Frokenberg på instagram 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   5 juli, 2012 at 15:01

   Vad roligt att du hittat hit och gillar det du läser 😀 precis det du beskriver att din PT hjälpt dig med är vad jag vill göra i framtiden, så det var väldigt roligt att få svart på vitt (även om jag redan ”visste” det) att träning och god kost kan vara en fantastisk medicin mot dåligt psykiskt mående! Hoppas du fortsätter må bättre, stor kram 🙂

Lämna ett svar