LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering

kall melon/feta-sås och lite annat svammel

Ja nu var ”vardagen” igång igen. Nu råkar vardagen vara himla fantastiskt bra för tillfället så jag tänker inte klaga över det inte, tvärtom. Men jag är trött! Vaknar av mig själv (…) vid 7-tiden, och jag är så långt ifrån människa mina första vakna timmar. Nä, inte förrän 3 koppar kaffe och en finfrulle intagits bör man ens närma sig Fanny.

Så, de två dagarna sedan hemkomsten har sett ut på ett ungefär: uppstigning, kaffehäng i soffan, frukost, jobb vid dator, gym, mat, bak, mat och så total-däck långt innan midnatt. När jag skriver det såhär nu ser det rätt futtigt ut. Men jag är banne mig helt slut! Storhandlat idag också, så kyl, frys och skafferi är laddat med fin- och godsaker att göra livet lite roligare med!

Tänkte tipsa om en snabbfixad kall sås att ha till grillat kött, sallad, fisk, eller ja – lite vad som helst. Vi åt den igår till kyckling- och sötpotatispanna, passade alldeles strålande! Mixa en halv melon, ca 100 g fetaost och ca 1,5 dl kvarg och lite salt (jag använde som vanligt bara fantasi och ögonmått). Så, avancerat va? 😉 Så det ska vara ju; enkel, ren mat = bra, god mat! 😀Idag har vi återigen lyxproblemet vilket gotte till efterrätt?? Då jag efter en vecka utan minsta lilla bakande fick lite abstinens och redan hunnit få ihop chokladmuffinscashew/havssalt-choklad och choklad- och banankräm… Ja, choklad var det ja. Världens bästa grej! 😀 tror vi kör på blandtallrik fredagen till ära, några färska jordgubbar också kanske.. lyxproblem var det ja. Njuter. Är tacksam. Ler. Äter. Ler lite till.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  marinesummer
  4 augusti, 2012 at 06:54

  Hejsan!
  Kollade igenom en hel del av din blogg häromdagen,bl.a din historia. Jag tycker du är superinspirerande och det tycker jag att du ska veta.Du verkar ha sådan glädje till livet nu och du verkar vara så stark. Det gör mig peppad!

  Ha det bra!

  • Svara
   roethlisberger
   4 augusti, 2012 at 06:56

   Tack så mycket! Vad roligt att du hittat hit och vad fint av dig att skriva den här kommentaren, den gjorde mig himla glad! Ha det bra du med 🙂

 • Svara
  marinesummer
  4 augusti, 2012 at 06:54

  Hejsan!
  Kollade igenom en hel del av din blogg häromdagen,bl.a din historia. Jag tycker du är superinspirerande och det tycker jag att du ska veta.Du verkar ha sådan glädje till livet nu och du verkar vara så stark. Det gör mig peppad!

  Ha det bra!

  • Svara
   roethlisberger
   4 augusti, 2012 at 06:56

   Tack så mycket! Vad roligt att du hittat hit och vad fint av dig att skriva den här kommentaren, den gjorde mig himla glad! Ha det bra du med 🙂

Lämna ett svar