Kost mobil Vardagsuppdatering

Det gäller att börja i tid…

Ja, så även om det är ett tag (…) kvar till adventstider och jul, så provbakar jag nu en mjuk pepparkaka. Har gett mig själv i uppdrag att få till en perfekt sådan tills adventsmörket kommer och man behöver något extra gott att mumsa på, så varför inte testa redan nu? 😉 känns som man kan offra sig och provsmaka även i augusti, liksom.

20120807-135557.jpg
Om kakan smakar ens lite som smeten, så kan jag meddela att baket blev lyckat – för smeten var såå god!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Lisa
  7 augusti, 2012 at 13:15

  Åååh så gott! Jag älskar mjukpepparkaka! I vår familj äter vi det året om…men det blir väl kanske lite extra på vintern men det är rätt vanligt med en sån kaka mitt i sommaren! 🙂 mums!

  • Svara
   roethlisberger
   7 augusti, 2012 at 14:19

   jaha 😮 i vår familj äter vi ALDRIG mjuk pepparkaka – inte ens till jul faktiskt! Bara ”vanliga” hårda.. så för mig är det inte bara juligt, utan riktigt ovanligt 😉 himla gott är det iallafall 😀 luktar ljuvligt här nu…. provsmak ikväll iiiih längtar!!

 • Svara
  Lisa
  7 augusti, 2012 at 13:15

  Åååh så gott! Jag älskar mjukpepparkaka! I vår familj äter vi det året om…men det blir väl kanske lite extra på vintern men det är rätt vanligt med en sån kaka mitt i sommaren! 🙂 mums!

  • Svara
   roethlisberger
   7 augusti, 2012 at 14:19

   jaha 😮 i vår familj äter vi ALDRIG mjuk pepparkaka – inte ens till jul faktiskt! Bara ”vanliga” hårda.. så för mig är det inte bara juligt, utan riktigt ovanligt 😉 himla gott är det iallafall 😀 luktar ljuvligt här nu…. provsmak ikväll iiiih längtar!!

Lämna ett svar