Okategoriserade Vardagsuppdatering

planering av en liten födelsedagsfika

Om 16 dagar fyller jag 20 år.

Jag är överlag rätt dålig på att fira högtider, och inte heller mina födelsedagar har firats värst högtidligt. Förra året hade jag mina närmsta vänner över på kräftskiva (vilket givetvis var superfint) och året innan det, när jag fyllde 18, satt jag själv i en lägenhet nere i Lund. Ja ni hör, så festligt. I år infaller min födelsedag en tråkig torsdag och jag har precis slängt iväg en inbjudan till mina finaste vänner för att se om de har lust att äta lite godsaker hos mig för att ”fira” helgen som följer. Det är ungefär bästa sättet att fira sin födelsedag, tycker jag, bästa vänner + mat.

Jag har fnulat lite på vad jag kan bjuda på… tänkte mig en minibuffé av mina egna favoriter, och hittills ser idé-listan ut såhär;

 • Chokladmuffins m frosting
 • Peatnutbutter-cookies
 • Mjuk pepparkaks-muffins m ädelost-frosting
 • Gottebollar i olika smaker (citron/ingefära, pistage/havssalt)
 • Morotskaka
 • Praliner med olika fyllning
Har ni några förslag? Något ni gärna skulle vilja bli bjudna på?

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Paula
  7 augusti, 2012 at 07:54

  Jag fyller år på onsdag men ska inte fira förrän på söndag och min lilla lista ser ut såhär; pannacottapaj, jordgubbscupcakes, gräddtårta med färska jordgubbar, chokladbollar, chokladdoppade kokostoppar och kanske lite kärleksmums. Eftersom jag äter LCHF så kommer alla dessa bakverk vara LCHF men funderar på att köpa till något mer för de som hellre vill ha socker 🙂

 • Svara
  Paula
  7 augusti, 2012 at 07:54

  Jag fyller år på onsdag men ska inte fira förrän på söndag och min lilla lista ser ut såhär; pannacottapaj, jordgubbscupcakes, gräddtårta med färska jordgubbar, chokladbollar, chokladdoppade kokostoppar och kanske lite kärleksmums. Eftersom jag äter LCHF så kommer alla dessa bakverk vara LCHF men funderar på att köpa till något mer för de som hellre vill ha socker 🙂

 • Svara
  meimoa
  10 augusti, 2012 at 13:37

  jag tycker dina förslag lät alldeles tillräckligt 😀 hade varit kul om du la upp nå recept sedan 😉

  • Svara
   roethlisberger
   10 augusti, 2012 at 14:03

   det kan du räkna med 😉

 • Svara
  meimoa
  10 augusti, 2012 at 13:37

  jag tycker dina förslag lät alldeles tillräckligt 😀 hade varit kul om du la upp nå recept sedan 😉

  • Svara
   roethlisberger
   10 augusti, 2012 at 14:03

   det kan du räkna med 😉

Lämna ett svar