Tankar om ting Vardagsuppdatering

klagosång x 2

Dagens två klagopunkter, som jag vill få ur mig, och sedan förhoppningsvis kan jag lämna dem bakom mig 😉 hatar att låta saker suga energi, vill ignorera the bad things, och fokusera på the good ones!

 • Katrin Zytomierskas inlägg, såklart. Ni som läser träningsbloggar (eller ja bloggar överlag kanske) lär ju inte ha missat hennes hånfulla, elaka påhopp som förutom att vara urbota korkat är så långt i från ödmjukt man kan komma. Jag tål inte människan, och jag provoceras och blir ledsen av det faktum att folk läser hennes blogg (I don’t, for obvious reasons) och faktiskt på något vis låter sig dras med, medvetet eller undermedvetet håller med och påverkas.
 • Min mage har krampat hela morgonen. Nu är ju magen min stökig mest hela tiden, men just idag har den bestämt sig för att verkligen knipa, krampa och ja, göra brutalt ont. Kan inte sitta rakt, inte ligga ner, inte slappna av och som pricken över i:et mår jag illa. Hade vi haft en öppen matbutik i byn hade jag tagit mig dit för att köpa glass (ni vet, glass botar ju allt) och choklad, men nu är den stängd just idag pga flytt. Yeey.

Du kanske gillar

20 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  7 november, 2012 at 16:09

  Blir bara förbannad och ledsen när jag läste hennes inlägg. Har lyckligtvis inte stött på henne tidigare och kommer inte besöka hennes blogg igen. Träna ska man göra för att få bra, på flera plan. Vad hände med respekt och ödmjukhet för andra människor?

  • Svara
   roethlisberger
   7 november, 2012 at 19:25

   precis, den respekten och ödmjukheten har hon nog aldrig besuttit… hemskt!

 • Svara
  Hanna
  7 november, 2012 at 16:09

  Blir bara förbannad och ledsen när jag läste hennes inlägg. Har lyckligtvis inte stött på henne tidigare och kommer inte besöka hennes blogg igen. Träna ska man göra för att få bra, på flera plan. Vad hände med respekt och ödmjukhet för andra människor?

  • Svara
   roethlisberger
   7 november, 2012 at 19:25

   precis, den respekten och ödmjukheten har hon nog aldrig besuttit… hemskt!

 • Svara
  Lisa
  7 november, 2012 at 20:34

  Usch, har också fruktansvärda problem med mage , vissa nätter vaknar jag typ vid fyra på morgonen och gråter för det bara krampar och tillslut somnar på toan nästan..hahaha

  • Svara
   roethlisberger
   8 november, 2012 at 07:01

   usch stackare, lider med dig! Vet PRECIS hur det känns 🙁

 • Svara
  Lisa
  7 november, 2012 at 20:34

  Usch, har också fruktansvärda problem med mage , vissa nätter vaknar jag typ vid fyra på morgonen och gråter för det bara krampar och tillslut somnar på toan nästan..hahaha

  • Svara
   roethlisberger
   8 november, 2012 at 07:01

   usch stackare, lider med dig! Vet PRECIS hur det känns 🙁

 • Svara
  hanna
  8 november, 2012 at 05:08

  hm, är det mensvärks-relaterat? jag fick extremt värk efter att jag började med lågkolhydratskost. jag har nu läst på, och vet att det (framförallt högt animaliskt proteinintag och fett) förändrar hormonbalansen, och det kanske inte är bra för exakt alla. just saying. men det kanske är något helt annat. vad vet jag. krya på dig, hoppas du mår bättre snart!

  • Svara
   roethlisberger
   8 november, 2012 at 06:51

   nej det är ”tyvärr” inte mens-relaterat.. det blir lite extra bökigt just den veckan, men jag har konstant magproblem. Något jag försökt få hjälp med, men förgäves :/ vården är inte direkt vad den borde. Det beror nog inte på kosten, jag äter felfritt enligt både mig och alla läkare jag talat med, min mage BORDE vara den lyckligaste magen i världen 😉 äter ju inte lågkolhydratskost riktigt heller, utan snarare väldigt varierat. Men men 🙂

 • Svara
  hanna
  8 november, 2012 at 05:08

  hm, är det mensvärks-relaterat? jag fick extremt värk efter att jag började med lågkolhydratskost. jag har nu läst på, och vet att det (framförallt högt animaliskt proteinintag och fett) förändrar hormonbalansen, och det kanske inte är bra för exakt alla. just saying. men det kanske är något helt annat. vad vet jag. krya på dig, hoppas du mår bättre snart!

  • Svara
   roethlisberger
   8 november, 2012 at 06:51

   nej det är ”tyvärr” inte mens-relaterat.. det blir lite extra bökigt just den veckan, men jag har konstant magproblem. Något jag försökt få hjälp med, men förgäves :/ vården är inte direkt vad den borde. Det beror nog inte på kosten, jag äter felfritt enligt både mig och alla läkare jag talat med, min mage BORDE vara den lyckligaste magen i världen 😉 äter ju inte lågkolhydratskost riktigt heller, utan snarare väldigt varierat. Men men 🙂

 • Svara
  nicole
  10 november, 2012 at 16:12

  Åh jag förstår dig… Katrins idiotiska inlägg gjorde mig så jäkla arg och framförallt ledsen över att det finns personer som verkar leva på att få andra att må dåligt sådär. Yttrandefrihet i all ära, men man behöver faktiskt inte vara vare sig elak eller kasta ur sig allting man tänker heller.
  För övrigt – fan vad snygga muskler du fått människa! Och jag vet inte hur jag ska hinna testa alla dina fantastiska recept utan att äta 24/7 resten av året 😉

  • Svara
   roethlisberger
   11 november, 2012 at 18:45

   nej precis, att vara ärliga är inte samma sak som att vara elak. Och man ljuger inte bara för att man inte ALLTID slänger ur sig precis allt man tänker, och då med fördomsfulla och elaka ord..
   haha börja nånstans 😉 vem vill INTE äta 24/7…? och TACK, vad fint av dig 🙂 kram

 • Svara
  nicole
  10 november, 2012 at 16:12

  Åh jag förstår dig… Katrins idiotiska inlägg gjorde mig så jäkla arg och framförallt ledsen över att det finns personer som verkar leva på att få andra att må dåligt sådär. Yttrandefrihet i all ära, men man behöver faktiskt inte vara vare sig elak eller kasta ur sig allting man tänker heller.
  För övrigt – fan vad snygga muskler du fått människa! Och jag vet inte hur jag ska hinna testa alla dina fantastiska recept utan att äta 24/7 resten av året 😉

  • Svara
   roethlisberger
   11 november, 2012 at 18:45

   nej precis, att vara ärliga är inte samma sak som att vara elak. Och man ljuger inte bara för att man inte ALLTID slänger ur sig precis allt man tänker, och då med fördomsfulla och elaka ord..
   haha börja nånstans 😉 vem vill INTE äta 24/7…? och TACK, vad fint av dig 🙂 kram

 • Svara
  Hanna
  15 november, 2012 at 19:41

  Åh, måste bara tipsa! Har fruktansvärt mycket problem med krampande och svullen mage, och har diagnosen IBS. Verkligen uteslutit allt allt allt och länge trodde jag det var kolisarna som var boven men det har faktiskt varit det extremt höga intaget av protein. Eller nej, rättare sagt protein i form utav mjölkprotein produkter. Har inte problem med tex mjölk som det är mjölkprotein i, och inte av ägg som det ju är massa protein i, men är i himmelriket med min mage sedan jag drog ner på de mängder keso och kesella, plus vasslepulver protte jag tog. Saknade som en tok först men blev mkt bättre, kunder ersätta kvarg med gröt och yoggi, och keso klarar jag i mindre mängder!

  • Svara
   roethlisberger
   16 november, 2012 at 06:55

   tack, har försökt att utesluta mjölkprodukter helt, funkade inte :/ har provat att utesluta prottepulver (alla typer), funkade inte. har provat utesluta ungefär allt i perioder men ja, min mage är tyvärr paj efter alla år. men nu är jag typ van.. 🙂 tack ändå! och fantastiskt att du mår bättre 😀

 • Svara
  Hanna
  15 november, 2012 at 19:41

  Åh, måste bara tipsa! Har fruktansvärt mycket problem med krampande och svullen mage, och har diagnosen IBS. Verkligen uteslutit allt allt allt och länge trodde jag det var kolisarna som var boven men det har faktiskt varit det extremt höga intaget av protein. Eller nej, rättare sagt protein i form utav mjölkprotein produkter. Har inte problem med tex mjölk som det är mjölkprotein i, och inte av ägg som det ju är massa protein i, men är i himmelriket med min mage sedan jag drog ner på de mängder keso och kesella, plus vasslepulver protte jag tog. Saknade som en tok först men blev mkt bättre, kunder ersätta kvarg med gröt och yoggi, och keso klarar jag i mindre mängder!

  • Svara
   roethlisberger
   16 november, 2012 at 06:55

   tack, har försökt att utesluta mjölkprodukter helt, funkade inte :/ har provat att utesluta prottepulver (alla typer), funkade inte. har provat utesluta ungefär allt i perioder men ja, min mage är tyvärr paj efter alla år. men nu är jag typ van.. 🙂 tack ändå! och fantastiskt att du mår bättre 😀

Lämna ett svar