Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag mobil Vardagsuppdatering

Middagsplanering

Hur fin är inte denna tavla? Jag älskar den! Och som det lilla planeringsfreak jag är, gillar jag att kunna skriva upp och följa ett ”matschema” 🙂 tavla med tillhörande penna köpta på Granit.

20121111-180746.jpg

Du kanske gillar

11 Kommentarer

 • Svara
  racha
  11 november, 2012 at 18:11

  Hej vad kostade tavlan ? Och underbar blogg du har !

  • Svara
   roethlisberger
   11 november, 2012 at 18:53

   tack! Tavlan finns i olika storlek, denna på 40×60 cm kostade 149 kr 🙂 tillhörande penna (enda som funkar) kostar 49:-

 • Svara
  jwes
  11 november, 2012 at 19:20

  Låter som en väldigt god matvecka 😀

  • Svara
   roethlisberger
   12 november, 2012 at 06:49

   hihi ja det hoppas jag! 🙂 dock har jag ju en tendens att få för mig att byta ut saker sista minuten iallafall, så får se om jag håller mig till ”schemat” 😉

 • Svara
  Anonym
  11 november, 2012 at 21:10

  Recept På tacotårtan?? 🙂 älskar att planera jag med, så gör Också matlista!! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   12 november, 2012 at 06:47

   jag har ju då inte ens gjort den ännu 😉 ikväll har jag gjort den! Men eftersom jag alltid improviserar och kommer på recepten själv, så kan jag inte ge er dem INNAN jag gjort dem själv 😉 men det kommer 🙂

 • Svara
  Veronica
  11 november, 2012 at 23:27

  Åh, vill också ha receptet på tacotårtan! lät verkligen spännande! =)

  • Svara
   roethlisberger
   12 november, 2012 at 06:47

   det kommer 🙂

 • Svara
  Ida
  14 november, 2012 at 16:14

  Fin tavla – kul att kunna planera och riktigt få se fram emot allt gott som man ska få äta hela veckan 🙂 men hur ställer du dig till att INTE äta kött varje dag? (jag räknar även fisk och fågel som kött) Jag ser att du har kött på menyn varje dag – kolla gärna den här länken om varför det kan vara en bra ide att skära ner på sitt köttintag: http://www.meatlessmonday.com/why-meatless/

  • Svara
   roethlisberger
   14 november, 2012 at 19:56

   jag gör faktiskt inte alltid det, äter kött varje dag alltså (just denna vecka blev det så ja) och jag äter fler vegetariska mål än icke veg, då mina luncher till 90% är vegetariska 🙂 skulle väl inte ha något emot att äta ännu mindre ”djur” heller, det är nog mest en ”vana” och dåligt med inspiration att laga saker som är helt veg. Tar tacksamt emot tips och idéer!

   • Svara
    Ida
    15 november, 2012 at 13:41

    Ja precis så kände jag för några år sedan när jag ville gå över till att äta mer vegetariskt och att skära ner markant på köttintaget. Det är just som du säger att det är mycket gammal vana som gör att man kör på modellen animaliskt protein+kolhydrat. Nu vet jag bättre och det finns otroligt mycket inspiration och idèer att få genom bloggar, idag äter jag kött 2 grr i veckan då blir det bara fisk eller fågel jag vägrar att äta gris och ko, ibland slinker lite vilt ner också. Här kommer mina favoritbloggar: http://www.twobluelemons.com/ http://mynewroots.blogspot.se/ http://www.purevege.com/ http://www.101cookbooks.com/ http://www.greenkitchenstories.com/ låt dig inspireras och njuuuuut 🙂

Lämna ett svar