Inspiration och pepp Kost Tankar om ting Träning

tisdag

He he. Vi skippar dieter, tränar det vi vill för att vi tycker det är roligt (så vi inte tappar åren vi vinner, så att säga!) och äter choklad i mängder! Deal?! Önskar er en fin tisdag!

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Cecilie Lykke
  4 december, 2012 at 11:48

  Done! 😀 Nesten i hvertfall, for jeg vil ha min diettmat, den er så goood!

 • Svara
  Cecilie Lykke
  4 december, 2012 at 11:48

  Done! 😀 Nesten i hvertfall, for jeg vil ha min diettmat, den er så goood!

 • Svara
  Kristin
  4 december, 2012 at 14:54

  Hej!
  Jag undrar om du kanske kan hjälpa mig med en sak. Jag har börjat ett nytt jobb och har problem med att komma på vad jag ska äta till lunch… Vi har ingen tillgång till kylskåp att förvara matlådor i men vi har en micro att värma mat i. Jag har funderat på havregrynsgröt men då vill jag gärna ha bär i, och frysta bär kan ju inte ligga i väskan i 5h… Har du något bra tips? Jag vill att det ska vara nyttigt och snabbfixat, jag har bara 30 min lunch. Tack på förhand 😀

  • Svara
   roethlisberger
   4 december, 2012 at 16:00

   rör ner bären i gröten? Annars håller sig wraps bra i väskan, och kokta ägg.. och kan du värma mat kan du ju bara ta med en låda av gårdagens middag? om du har färdiga portioner i frysen hemma, kan du plocka ut en som halvtinar till lunch (dvs den förstörs garanterat inte under dessa timmar) och lätt värms upp i micron 🙂

 • Svara
  Kristin
  4 december, 2012 at 14:54

  Hej!
  Jag undrar om du kanske kan hjälpa mig med en sak. Jag har börjat ett nytt jobb och har problem med att komma på vad jag ska äta till lunch… Vi har ingen tillgång till kylskåp att förvara matlådor i men vi har en micro att värma mat i. Jag har funderat på havregrynsgröt men då vill jag gärna ha bär i, och frysta bär kan ju inte ligga i väskan i 5h… Har du något bra tips? Jag vill att det ska vara nyttigt och snabbfixat, jag har bara 30 min lunch. Tack på förhand 😀

  • Svara
   roethlisberger
   4 december, 2012 at 16:00

   rör ner bären i gröten? Annars håller sig wraps bra i väskan, och kokta ägg.. och kan du värma mat kan du ju bara ta med en låda av gårdagens middag? om du har färdiga portioner i frysen hemma, kan du plocka ut en som halvtinar till lunch (dvs den förstörs garanterat inte under dessa timmar) och lätt värms upp i micron 🙂

 • Svara
  Malin Rosén
  10 december, 2012 at 06:04

  Hej tjejen! Vilken bra blogg du har! 🙂 Kommer absolut börja följa dig 🙂

 • Svara
  Malin Rosén
  10 december, 2012 at 06:04

  Hej tjejen! Vilken bra blogg du har! 🙂 Kommer absolut börja följa dig 🙂

Lämna ett svar