Tävling Vardagsuppdatering

sista tävlingen i adventskalendern

Denna vecka drar adventstävlingen igång redan idag, måndag, för att så många som möjligt ska ha möjlighet att vara med! Vinnare utses i vanlig ordning på söndag och denna vecka har jag som sagt två priser ni kan tävla om. Sista dag att kommentera sin medverkan är lördagen den 22 december klockan 24.00 !!

Okej! Först har vi en råsnygg nyhet från Röhnish, ett par SS13 Dance träningsbyxor ur vårkollektionen (som kommer upp på Bodystore i januari, woho!). Jag älskar dem och är fruktansvärt avundsjuk på den av er som får dessa skönheter i julklapp av mig och Bodystore 😉 de är i storleken M.

För att vara med och tävla om dessa ska du:

 • gilla bodystore.com på fb, i vanlig ordning
 • gå in här och hitta en snygg tröja/ett linne som du skulle matcha byxorna med (länka)
 • motivera varför just du ska vinna!

Nästa pris, nästa julklapp, är något nog många skulle behöva.. För det är inte mänskligt med detta konstanta mörker vi lever i under vintermånaderna här i Sverige! Jag har känt av denna vinter mer än vanligt, och trots att jag försökt få i mig nödvändiga vitaminer och mineraler via kosten så har det varit tungt. Tyvärr kan ju ingen kost i världen ersätta solljus och värme. Så, jag vill hjälpa någon av er att komma iväg någonstans nu efter allt julfirande, och tävlar därför ut en värdecheck på €100 att boka boende förWimdu, som har mer än 150,000 semesterboenden världen över. Nästan en tusing alltså, det kan man få många nätter för.. Bara en liten flygstol köpt på sista minuten, så är du iväg!

För att vara med och tävla ska du:

 • gå in på wimdu och hitta ditt drömboende (länka)
 • skriv varför just du behöver/vill komma bort

Glöm inte heller att ange mailadress i era kommentarer, annars kan jag inte kontakta vinnarna! Lycka till, och – ha en fantastisk vecka!

Du kanske gillar

40 Kommentarer

 • Svara
  Ellinor
  17 december, 2012 at 08:54

  Wow, vilka finfina priser!
  Byxorna är grymt snygga, men tyvärr inte är i min storlek. Istället satsar jag på en värdecheck från Wimdu.
  Paris har alltid legat mig varmt om hjärtat och efter några månader som bosatt i staden har kärleken bara kommit att växa än mer. Då många vänner fortfarande finns kvar i staden försöker jag att i alla fall komma iväg minst en gång per år. En väldigt speciell vän, nämligen den bästa av dem alla, har trots min tid i staden, ännu inte varit där. Vi har länge pratat om att resa dit tillsammans och jag längtar verkligen efter att få visa henne ”mitt” Paris. Nu verkar det som om denna så länge omtalade resa faktiskt kan komma att bli av redan till våren. En eventuell vinst från Wimdu hade därför blivit en perfekt julklapp till oss båda.
  Drömboendet ligger i pittoreska Marais: http://www.wimdu.se/offers/8XZQCIFN?bounds=48.923539%2C2.445497%2C48.794012%2C2.248622&city=Paris%2C+Frankrike&distance=11&guests=2&lat=48.8588777&lng=2.3470598&min_bedrooms=1&path=paris%2F3e-marais%2F2-guests&price_filter%5Bmax%5D=7&price_filter%5Bmin%5D=0&seo_path=%2Fparis%2F3e-marais%2F2-guests&sort_by=score&suburbs%5B3e+-+Marais%5D=3e+-+Marais

  Stor kram
  Ellinor

  ellinor.engstrom@hotmail.com

 • Svara
  Ellinor
  17 december, 2012 at 08:54

  Wow, vilka finfina priser!
  Byxorna är grymt snygga, men tyvärr inte är i min storlek. Istället satsar jag på en värdecheck från Wimdu.
  Paris har alltid legat mig varmt om hjärtat och efter några månader som bosatt i staden har kärleken bara kommit att växa än mer. Då många vänner fortfarande finns kvar i staden försöker jag att i alla fall komma iväg minst en gång per år. En väldigt speciell vän, nämligen den bästa av dem alla, har trots min tid i staden, ännu inte varit där. Vi har länge pratat om att resa dit tillsammans och jag längtar verkligen efter att få visa henne ”mitt” Paris. Nu verkar det som om denna så länge omtalade resa faktiskt kan komma att bli av redan till våren. En eventuell vinst från Wimdu hade därför blivit en perfekt julklapp till oss båda.
  Drömboendet ligger i pittoreska Marais: http://www.wimdu.se/offers/8XZQCIFN?bounds=48.923539%2C2.445497%2C48.794012%2C2.248622&city=Paris%2C+Frankrike&distance=11&guests=2&lat=48.8588777&lng=2.3470598&min_bedrooms=1&path=paris%2F3e-marais%2F2-guests&price_filter%5Bmax%5D=7&price_filter%5Bmin%5D=0&seo_path=%2Fparis%2F3e-marais%2F2-guests&sort_by=score&suburbs%5B3e+-+Marais%5D=3e+-+Marais

  Stor kram
  Ellinor

  ellinor.engstrom@hotmail.com

 • Svara
  Annie
  17 december, 2012 at 09:05

  Jag är sällan med och tävlar – men dessa byxorna står det mitt namn på. Och jag skulle mer än gärna använda dem tillsammans med Marble short tee (http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/marble-short-tee-black).

  Anledningen att jag skall vinna? Jag har nyss fallit för att ha tighta byxor på mig på träningen och har knappt några. Alla pengar denna våren kommer att läggas på hus och en uppdatering av garderoben är smått möjlig då. Och jag lovar att jag kommer att älska dem och använda sönder dem 🙂

 • Svara
  Annie
  17 december, 2012 at 09:05

  Jag är sällan med och tävlar – men dessa byxorna står det mitt namn på. Och jag skulle mer än gärna använda dem tillsammans med Marble short tee (http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/marble-short-tee-black).

  Anledningen att jag skall vinna? Jag har nyss fallit för att ha tighta byxor på mig på träningen och har knappt några. Alla pengar denna våren kommer att läggas på hus och en uppdatering av garderoben är smått möjlig då. Och jag lovar att jag kommer att älska dem och använda sönder dem 🙂

 • Svara
  helena - a global traveller fast i vardagen
  17 december, 2012 at 11:28

  Vilka supersnygga byxor! De skulle sitta som en smäck pà mig och hjälpa mig att kunna sparka högt àt alla hàll pà bodycombaten utan att vara tvungen att dra upp byxbenen hela tiden som jag nu màste göra. Behöver verkligen ett par tighta, följsamma träningsbyxor för att kunna fà ut det mesta av varje träningstillfälle – speciellt som jag skulle vilja komma i ännu bättre form inför ett stundande bröllop nästa sommar – men jag har inte ràd att inhandla nytt eftersom alla pengar sparas för att ha ràd med en oförglömligt dag.

  Byxorna skulle passa perfekt tillsammans med ’women’s cloe top’ i parachute purple (http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/womens-cloe-top-parachute-purple), eftersom lila och silvergràtt är sà sjukt snyggt tillsammans. Vinner jag byxorna sà màste jag kanske släppa lite pà budgeten och investera i detta linne som komplement 😉

  Byxorna vore en perfekt julklapp och en extra morot för att verkligen träna mig till min drömkropp inför en dag som kommer att leva i mitt minne, och i mina fotoalbum, för resten av mitt liv!

 • Svara
  helena - a global traveller fast i vardagen
  17 december, 2012 at 11:28

  Vilka supersnygga byxor! De skulle sitta som en smäck pà mig och hjälpa mig att kunna sparka högt àt alla hàll pà bodycombaten utan att vara tvungen att dra upp byxbenen hela tiden som jag nu màste göra. Behöver verkligen ett par tighta, följsamma träningsbyxor för att kunna fà ut det mesta av varje träningstillfälle – speciellt som jag skulle vilja komma i ännu bättre form inför ett stundande bröllop nästa sommar – men jag har inte ràd att inhandla nytt eftersom alla pengar sparas för att ha ràd med en oförglömligt dag.

  Byxorna skulle passa perfekt tillsammans med ’women’s cloe top’ i parachute purple (http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/womens-cloe-top-parachute-purple), eftersom lila och silvergràtt är sà sjukt snyggt tillsammans. Vinner jag byxorna sà màste jag kanske släppa lite pà budgeten och investera i detta linne som komplement 😉

  Byxorna vore en perfekt julklapp och en extra morot för att verkligen träna mig till min drömkropp inför en dag som kommer att leva i mitt minne, och i mina fotoalbum, för resten av mitt liv!

 • Svara
  Timotej
  17 december, 2012 at 12:04

  Byxorna skulle matcha finfint med http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/fervency-boxback-opal
  *För att jag ÄNTLIGEN kan ha träningskläder i stl M! Och aldrig ska köpa en större storlek igen 🙂
  God Jul, Gott Nytt
  // Timotej

 • Svara
  Timotej
  17 december, 2012 at 12:04

  Byxorna skulle matcha finfint med http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/fervency-boxback-opal
  *För att jag ÄNTLIGEN kan ha träningskläder i stl M! Och aldrig ska köpa en större storlek igen 🙂
  God Jul, Gott Nytt
  // Timotej

 • Svara
  Johanna Krook
  17 december, 2012 at 15:29

  För det första vill jag säga, efter att precis ha börjar läsa din blogg, att jag är imponerad av din styrka. Mina egna problem känns rätt så lätta att ta tag i när jag läser dig historia. Jag blir peppad att behålla min hälsosamma livstil som jag egentligen alltid haft tack vare min familj, men som förstörts av ett matmissbruk som jag för drygt ett år sedan lyckades ta tag i. Mycket tack vare er träningsbloggare som är en fantastisk hjälp de dagar det är lite tugnt!
  14 kg senare hade rönish-tightsen passat perfekt på den kropp som jag nu mera gillar tack vare hårt slit bland vikterna och ute i spåret. Eller varför inte på yogan eller i spinningsalen på fredagsmorgonen! Vad folk än säger, så är det mycket roligare att träna med snygga träningskläder! De skulle passa riktigt bra med ett korallfärgat träningslinne från drop of mindfulness med smala axelband. Det lyser upp i vintermörkret! http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/spaghetti-dog-top-coral
  Hälsningar
  Johanna (johanna.libergkrook@gmail.com)

 • Svara
  Johanna Krook
  17 december, 2012 at 15:29

  För det första vill jag säga, efter att precis ha börjar läsa din blogg, att jag är imponerad av din styrka. Mina egna problem känns rätt så lätta att ta tag i när jag läser dig historia. Jag blir peppad att behålla min hälsosamma livstil som jag egentligen alltid haft tack vare min familj, men som förstörts av ett matmissbruk som jag för drygt ett år sedan lyckades ta tag i. Mycket tack vare er träningsbloggare som är en fantastisk hjälp de dagar det är lite tugnt!
  14 kg senare hade rönish-tightsen passat perfekt på den kropp som jag nu mera gillar tack vare hårt slit bland vikterna och ute i spåret. Eller varför inte på yogan eller i spinningsalen på fredagsmorgonen! Vad folk än säger, så är det mycket roligare att träna med snygga träningskläder! De skulle passa riktigt bra med ett korallfärgat träningslinne från drop of mindfulness med smala axelband. Det lyser upp i vintermörkret! http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/spaghetti-dog-top-coral
  Hälsningar
  Johanna (johanna.libergkrook@gmail.com)

 • Svara
  Ingrid
  17 december, 2012 at 15:33

  Byxorna är grymt snygga, och det skulle vara en ära att få springa runt i dom på gymmet! Jag skulle matcha dom med detta linne http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/womens-mesh-core-tank-coral.

  Jag är verkligen, verkligen i behov av ett par nya. För tillfället har jag ett par, också Röhnish, och jag ÄLSKAR dom. Dock har jag haft dom ett antal år, dels är dom för korta, men det jobbigaste är att dom börjar bli genomskinliga, och hur kul är det att alla kan se ens genomsvettiga trosor när när ligger och putar rumpan i diverse övningar? Thats it, tack för mig.

  Ha en superbra jul!

  Kram/ Ingrid

 • Svara
  Ingrid
  17 december, 2012 at 15:33

  Byxorna är grymt snygga, och det skulle vara en ära att få springa runt i dom på gymmet! Jag skulle matcha dom med detta linne http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/womens-mesh-core-tank-coral.

  Jag är verkligen, verkligen i behov av ett par nya. För tillfället har jag ett par, också Röhnish, och jag ÄLSKAR dom. Dock har jag haft dom ett antal år, dels är dom för korta, men det jobbigaste är att dom börjar bli genomskinliga, och hur kul är det att alla kan se ens genomsvettiga trosor när när ligger och putar rumpan i diverse övningar? Thats it, tack för mig.

  Ha en superbra jul!

  Kram/ Ingrid

 • Svara
  Victoria :)
  17 december, 2012 at 16:01

  Wie, vad fina 🙂
  Jag skulle matcha dem med följande T-shirt:
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/womens-sarah-ss-tee-white
  För att den hade en tänkvärd text i glada, energiska färger men även lite svart som tar upp byxornas ”färg” då 😉

  Jag vill verkligen komma igång med löpträningen efter en långvarig skada nu till våren så det vore sjukt najs med ett par bra byxor!

  Kram på dig, förresten, jag saknar dig ju!

 • Svara
  Victoria :)
  17 december, 2012 at 16:01

  Wie, vad fina 🙂
  Jag skulle matcha dem med följande T-shirt:
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/womens-sarah-ss-tee-white
  För att den hade en tänkvärd text i glada, energiska färger men även lite svart som tar upp byxornas ”färg” då 😉

  Jag vill verkligen komma igång med löpträningen efter en långvarig skada nu till våren så det vore sjukt najs med ett par bra byxor!

  Kram på dig, förresten, jag saknar dig ju!

 • Svara
  Lydia
  17 december, 2012 at 17:27

  Heej!
  Byxorna var ju så snygga! Dem skulle verkligen passa mig. Skulle matchat dem med detta gula fina linnet. Älskar träningskläder i starka fäger, man blir så glad och jag känner verkligen att kläderna kan göra stor skillnad på ett träningspass.
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/ladies-basic-tank-fleur-neon-yellow-2

  Varför jag jag vinna dessa fina byxor?
  Åå jag hade verkligen viljat ha ett par nya träningsbyxor. Mina gamla är fullt utslitna och några håll där och här har dem också sammlat på sig. Hade varit fint med ett par nya, dessutom är dessa inte svarta! Som jag har haft dem senaste 5 åren. Omväxling skulle vara toppen för ännu en vår full av träning.
  Håller tummarna för att detta blir min julklapp:)

  Kram

 • Svara
  Lydia
  17 december, 2012 at 17:27

  Heej!
  Byxorna var ju så snygga! Dem skulle verkligen passa mig. Skulle matchat dem med detta gula fina linnet. Älskar träningskläder i starka fäger, man blir så glad och jag känner verkligen att kläderna kan göra stor skillnad på ett träningspass.
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/ladies-basic-tank-fleur-neon-yellow-2

  Varför jag jag vinna dessa fina byxor?
  Åå jag hade verkligen viljat ha ett par nya träningsbyxor. Mina gamla är fullt utslitna och några håll där och här har dem också sammlat på sig. Hade varit fint med ett par nya, dessutom är dessa inte svarta! Som jag har haft dem senaste 5 åren. Omväxling skulle vara toppen för ännu en vår full av träning.
  Håller tummarna för att detta blir min julklapp:)

  Kram

 • Svara
  Hanna
  17 december, 2012 at 18:38

  Hej!
  Fantastisk blogg du har. Ser fram emot att din kokbok kommer ut 🙂
  Mitt drömboende skulle vara http://www.wimdu.se/offers/5V4J4DHH?bounds=NaN%2CNaN%2CNaN%2CNaN&checkin_date=&checkout_date=&city=Kroatien&country_iso=&distance=272&guests=1&last_city=Kroatien&lat=44.3844528&lng=16.5667925&min_bedrooms=1&price_filter%5Bmax%5D=7&price_filter%5Bmin%5D=0&seo_path=%2Fsearch&sort_by=score&suburbs%5BBra%C4%8D%2C+Hvar+%26+Vis%5D=Bra%C4%8D%2C+Hvar+%26+Vis&suburbs%5BDalmatia%5D=Dalmatia&utf8=%E2%9C%93

  Split, Kroatien. Jag vill vinna ett par nätter där för att kunna åka dit med min syster. Hon älskar sol, bad och den delen av Europa och det vore otroligt roligt att åka dit med henne. Hon har varit sjuk i ätstörningar och från att har varit väldigt tighta gled vi isär under den tiden. Nu är hon på väg att bli (förhoppningsvis) helt frisk. En resa till Kroatien skulle vara uppiggande för både henne och mig, ett välkommet avbrott i vardagen och vi skulle kunna ha kul ihop och hitta tillbaka till gemenskapen vi hade förut. Därför skulle detta vara en perfekt julklapp för mig att ge henne.

  God Jul!
  Hanna (hanna.lonegren@gmail.com)

 • Svara
  Hanna
  17 december, 2012 at 18:38

  Hej!
  Fantastisk blogg du har. Ser fram emot att din kokbok kommer ut 🙂
  Mitt drömboende skulle vara http://www.wimdu.se/offers/5V4J4DHH?bounds=NaN%2CNaN%2CNaN%2CNaN&checkin_date=&checkout_date=&city=Kroatien&country_iso=&distance=272&guests=1&last_city=Kroatien&lat=44.3844528&lng=16.5667925&min_bedrooms=1&price_filter%5Bmax%5D=7&price_filter%5Bmin%5D=0&seo_path=%2Fsearch&sort_by=score&suburbs%5BBra%C4%8D%2C+Hvar+%26+Vis%5D=Bra%C4%8D%2C+Hvar+%26+Vis&suburbs%5BDalmatia%5D=Dalmatia&utf8=%E2%9C%93

  Split, Kroatien. Jag vill vinna ett par nätter där för att kunna åka dit med min syster. Hon älskar sol, bad och den delen av Europa och det vore otroligt roligt att åka dit med henne. Hon har varit sjuk i ätstörningar och från att har varit väldigt tighta gled vi isär under den tiden. Nu är hon på väg att bli (förhoppningsvis) helt frisk. En resa till Kroatien skulle vara uppiggande för både henne och mig, ett välkommet avbrott i vardagen och vi skulle kunna ha kul ihop och hitta tillbaka till gemenskapen vi hade förut. Därför skulle detta vara en perfekt julklapp för mig att ge henne.

  God Jul!
  Hanna (hanna.lonegren@gmail.com)

 • Svara
  Josefin
  17 december, 2012 at 19:18

  Jag skulle vilja tävla om de snygga byxorna som jag skulle matcha med det här nikelinnet http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/limitless-futura-racer-tank-black_white

  Har även gillat bodystore.se på facebook!

  ”Bloggartomten var nu snäll, gör mig träningsglad i julekväll. I tights från röhnish kommer jag att bli en könig”

 • Svara
  Josefin
  17 december, 2012 at 19:18

  Jag skulle vilja tävla om de snygga byxorna som jag skulle matcha med det här nikelinnet http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/limitless-futura-racer-tank-black_white

  Har även gillat bodystore.se på facebook!

  ”Bloggartomten var nu snäll, gör mig träningsglad i julekväll. I tights från röhnish kommer jag att bli en könig”

 • Svara
  hanna lundqvist
  17 december, 2012 at 20:46

  http://www.bloglovin.com/frame?blog=1217525&link=aHR0cDovL3RyZW5kb3RyYW5pbmcuc2U Lime till silver! Jag Vill vinna byxorna för att min rumpa kommer att se ännu goare ut i silver. Så snygga att jag dör snygghetsdöden. Love / Hanna 🙂

 • Svara
  hanna lundqvist
  17 december, 2012 at 20:46

  http://www.bloglovin.com/frame?blog=1217525&link=aHR0cDovL3RyZW5kb3RyYW5pbmcuc2U Lime till silver! Jag Vill vinna byxorna för att min rumpa kommer att se ännu goare ut i silver. Så snygga att jag dör snygghetsdöden. Love / Hanna 🙂

 • Svara
  Sandra
  18 december, 2012 at 16:33

  Ååååh så fina byxor. De byxorna skulle jag matcha med detta linne: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/printed-t-back-tomato-red

  Jag skulle vilja ha byxorna då det skulle bli en toppenjulklapp till mig själv som är student 🙂

  God jul

 • Svara
  Sandra
  18 december, 2012 at 16:33

  Ååååh så fina byxor. De byxorna skulle jag matcha med detta linne: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/printed-t-back-tomato-red

  Jag skulle vilja ha byxorna då det skulle bli en toppenjulklapp till mig själv som är student 🙂

  God jul

 • Svara
  Jessica sundberg
  18 december, 2012 at 23:18

  Denna vill jag ha till de snyggabyxorna! http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/athlete-tank-lime
  Jag har precis fått börja träna efter 2 års uppehåll. Jag har inga moderna träningskläder, att träna i urtvättad t-shirt och shorts från 90-talet känns inte så inspirerande. Hjälp mig hitta motivationen och pepp med snygga träningskläder!

  Gillar som jessica sundberg

 • Svara
  Jessica sundberg
  18 december, 2012 at 23:18

  Denna vill jag ha till de snyggabyxorna! http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/athlete-tank-lime
  Jag har precis fått börja träna efter 2 års uppehåll. Jag har inga moderna träningskläder, att träna i urtvättad t-shirt och shorts från 90-talet känns inte så inspirerande. Hjälp mig hitta motivationen och pepp med snygga träningskläder!

  Gillar som jessica sundberg

 • Svara
  Anna
  19 december, 2012 at 11:18

  Jag skulle matcha med detta linne eftersom jag gillar att mina snygga axlar syns + att den är lite längre.
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/unni-loose-racerback-lazer-green

  Varför jag ska vinna?
  Jag har inte tränat sedan nyårsafton 2010. Jajaj… det var då. Nu har jag inga snygga kläder som är moderna. Ett par säckiga träningsbyxor jag tränade i som gravid, alltså 2010. Tänk vad jag var duktig på den tiden, alltså! Barnet är snart 2 år och jag är helt försoffad. Vilken toppen förebild alltså.

  2013 nya tider – nya mål och nytt nujävlar! Har faktiskt TÄNKT anmäla mig till ett motionslopp som morot. Och vad passar bättre än nya träningsbyxor. ..

 • Svara
  Anna
  19 december, 2012 at 11:18

  Jag skulle matcha med detta linne eftersom jag gillar att mina snygga axlar syns + att den är lite längre.
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/unni-loose-racerback-lazer-green

  Varför jag ska vinna?
  Jag har inte tränat sedan nyårsafton 2010. Jajaj… det var då. Nu har jag inga snygga kläder som är moderna. Ett par säckiga träningsbyxor jag tränade i som gravid, alltså 2010. Tänk vad jag var duktig på den tiden, alltså! Barnet är snart 2 år och jag är helt försoffad. Vilken toppen förebild alltså.

  2013 nya tider – nya mål och nytt nujävlar! Har faktiskt TÄNKT anmäla mig till ett motionslopp som morot. Och vad passar bättre än nya träningsbyxor. ..

 • Svara
  Anna
  19 december, 2012 at 11:19

  Glömde tala om att jag gillar bodystore på facebook sedan innan, under mitt internet alias Hanna Eriksson

 • Svara
  Anna
  19 december, 2012 at 11:19

  Glömde tala om att jag gillar bodystore på facebook sedan innan, under mitt internet alias Hanna Eriksson

 • Svara
  Camilla Sjö
  19 december, 2012 at 11:34

  Hade gärna matchat med detta linne: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/womens-victory-tank-black_violet

  Jag har en kompis som skyller på att hon inte kan träna för att hon inte har några snygga träningskläder. vann jag skulle jag ge dessa till henne 🙂 Visst vill jag behålla de själv men storleken är fel för mig :/

  Vill därför vinna presentkortet till mig själv. Jag har besökt väldigt få länder och senast jag var utomlands var för kanske 3 år sedan. Tyvärr räcker ekonomin i nuläget inte till en hel resa – hade man boendet löst kanske det andra skulle fixa sig med. Jag skulle gärna åka till Irland och skulle kunna tänka mig bo här: http://www.wimdu.se/offers/BQX7DE9K?bounds=55.4602%2C-5.6689%2C51.3066%2C-10.7666&city=Irland&distance=287&lat=53.3834&lng=-8.21775&max_price_step=0&min_bedrooms=1&path=irland&price_filter%5Bmax%5D=7&price_filter%5Bmin%5D=0&seo_path=%2Firland&sort_by=score . Jag är rätt okunnig om boenden då jag i princip aldrig bor på hotell så det behöver inte vara så märkvärdigt 🙂

 • Svara
  Camilla Sjö
  19 december, 2012 at 11:34

  Hade gärna matchat med detta linne: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/womens-victory-tank-black_violet

  Jag har en kompis som skyller på att hon inte kan träna för att hon inte har några snygga träningskläder. vann jag skulle jag ge dessa till henne 🙂 Visst vill jag behålla de själv men storleken är fel för mig :/

  Vill därför vinna presentkortet till mig själv. Jag har besökt väldigt få länder och senast jag var utomlands var för kanske 3 år sedan. Tyvärr räcker ekonomin i nuläget inte till en hel resa – hade man boendet löst kanske det andra skulle fixa sig med. Jag skulle gärna åka till Irland och skulle kunna tänka mig bo här: http://www.wimdu.se/offers/BQX7DE9K?bounds=55.4602%2C-5.6689%2C51.3066%2C-10.7666&city=Irland&distance=287&lat=53.3834&lng=-8.21775&max_price_step=0&min_bedrooms=1&path=irland&price_filter%5Bmax%5D=7&price_filter%5Bmin%5D=0&seo_path=%2Firland&sort_by=score . Jag är rätt okunnig om boenden då jag i princip aldrig bor på hotell så det behöver inte vara så märkvärdigt 🙂

 • Svara
  Livia Wanntorp
  19 december, 2012 at 16:15

  Hej!

  Jag är alltid dålig på att hitta på fiffiga och ovanliga motiveringar om varför just jag ska vinna dessa kläder. Men visst är träningsbyxorna fantasktiskt snygga och skulle passa perfekt en som jag som tränar dans flera gånger i vecka 🙂 och linnen som skulle matcha dessa byxor på ett utmärkt sätt är Athlete Tank, grey camoprint. Också oerhört snygg som egentligen flera andra linne på Bodystore-siten 🙂
  Tack!!
  Livia

 • Svara
  Livia Wanntorp
  19 december, 2012 at 16:15

  Hej!

  Jag är alltid dålig på att hitta på fiffiga och ovanliga motiveringar om varför just jag ska vinna dessa kläder. Men visst är träningsbyxorna fantasktiskt snygga och skulle passa perfekt en som jag som tränar dans flera gånger i vecka 🙂 och linnen som skulle matcha dessa byxor på ett utmärkt sätt är Athlete Tank, grey camoprint. Också oerhört snygg som egentligen flera andra linne på Bodystore-siten 🙂
  Tack!!
  Livia

 • Svara
  catrine
  19 december, 2012 at 16:32

  Jag skulle matcha träningsbyxorna med: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/marble-braided-loose-boxback-grey-melange. i storlek M
  Jag borde vinna för att jag borde komma igång med träningen som nybliven mamma i januari och nya träningskläder gör det ju så mycket roligare 🙂

 • Svara
  Mia
  19 december, 2012 at 20:18

  Detta färgglada linne skulle jag matcha med:
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/strappy-racerback-bra-tank-pink

  Vill unna båda själ och kropp
  härlig träning för att hålla mig på topp
  klä mig i snygga plagg så bra
  så jag tyngsta vikten orkar lyfta och dra!

 • Svara
  Cicci
  21 december, 2012 at 20:51

  Byxorna var ju helt galet snygga!! Mina nuvarande håller inte länge till, de börjar närma sig det genomskinliga stadiet, illa… Måste välja lite längre linnen om man inte vill visa trosorna för hela gymmet. Om jag hade turen att vinna dessa snyggingar skulle jag därför vilja matcha med det här lite KORTARE linnet – att ryggen sedan är amazing är ett stort plus!!

 • Svara
  Cicci
  21 december, 2012 at 20:51

  Byxorna var ju helt galet snygga!! Mina nuvarande håller inte länge till, de börjar närma sig det genomskinliga stadiet, illa… Måste välja lite längre linnen om man inte vill visa trosorna för hela gymmet. Om jag hade turen att vinna dessa snyggingar skulle jag därför vilja matcha med det här lite KORTARE linnet – att ryggen sedan är amazing är ett stort plus!!

 • Svara
  Kylie Larsson
  22 december, 2012 at 20:51

  Jag är med såklart;
  Att tävla om något så underbart.
  I det kommande året vill jag försöka;
  Min motion att öka.
  Motivationen min är dålig;
  Detta skulle åtminstone gör träningen tålig.
  I dessa byxor är jag kär;
  Jag skulle matcha dem på den här – http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/womens-movement-tank-violet
  Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
  Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.

 • Svara
  Esther
  29 april, 2016 at 00:36

  Merci Dorzyo pour ce beau retour ! J’aurais aimé une p’tite annonce d’un Surface phone, même si ça n’aurait pas été politiquement co#r3ct&r82e0;. En revanche pas beaucoup d’égards envers les clients de la première heure qui attendent la 7.8….

Lämna ett svar