Vardagsuppdatering

julafton -12

Jag vill bara kika in och hälsa er en alldeles underbar julafton, hur ni än spenderar den!

Man behöver inte ha en stor familj, en glittrande gran eller ett gigantiskt julbord för att få en fin dag och kväll. Förra året vaknade jag i ett tomt hus, åt frukost för mig själv, öppnade paket jag köpt till mig själv – och det var ändå en fin jul. En kontrast mot tidigare år, absolut, då det alltid varit mycket folk och många paket, mat i överflöd och tusen tända ljus. Men som alltid blir det lite vad man gör det till, och man kan göra det till en dag för sig själv.

I år började dagen med världens bästa julklapp, soffmys och saffransgröt med blåbär och vit choklad. En rätt oslagbar start, om jag får säga det själv. Nu ska jag lämna datorn för att åka till min andra familj, för att krama och mysa lite med dem. Så återigen – ha en fin dag efter just dina förutsättningar, och låt inte avsaknaden av något överskugga det som finns rakt framför näsan på dig. GOD JUL !!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar