Efterrätt och gotte Kost Mellis & Kvällis mobil Recept Vardagsuppdatering

Snabb-baket när besöket är på ingång

När man får spontant fikabesök gäller det att ha ett recept på lager som går snabbare än snabbast att slänga ihop och duka fram. Jag slängde just ihop denna skönhet (detta recept, men körde på blåbär, citron och extra kokosflakes denna gång) och köket luktar nu ljuvligt!

20130103-140623.jpg

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Jaana
  3 januari, 2013 at 14:58

  Du har helt fantastiska recept och tar grymt fina bilder på din mat och ditt bak! Har tyvärr inte hunnit med att laga eller baka något än, men till helgen får det bli premiär. Tänker även överraska min mamma med dessa tillåtna fikabröd när hon kommer på besök nästa gång. Enligt henne är det alltid bättre med extra smör och extra socker. Ingen idé att argumentera, så jag går direkt till handling.

 • Svara
  Linda Persson
  3 januari, 2013 at 20:23

  Använder du vanligt proteinpulver eller bakerpro?

  • Svara
   roethlisberger
   3 januari, 2013 at 20:53

   Vassle, m vaniljsmak.

 • Svara
  Josefine
  3 januari, 2013 at 22:42

  Dina recept verkar ju helt underbart goda! kommer garanterat att provas och är numera en trogen läsare! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   4 januari, 2013 at 07:55

   vad roligt, ”välkommen till mig”, då! 😀

 • Svara
  Maria
  4 januari, 2013 at 21:47

  Mums! ser jättegott ut!
  En fråga som har med något helt annat att göra. Du brukar ju använda kasein PP, och jag köte hem Pro Long från Scitec Nutrition för att jag vet att deras andra PP har låg laktoshalt, men upptäckte att det inte stod något om det till kaseinpulvret, vet du om det är laktos i det? 🙂

Lämna ett svar