Vardagsuppdatering

Dags för januaris sista träningspass…

… i Sverige, alltså 😉

För jag ska nu röra mig mot gymmet för att köra ett sista styrkepass innan vi imorgon lyfter mot Thailand, för 16 dagars slapp, äventyr, träning och bara-varande. Den senaste veckan har ägnats åt förberedelser på olika vis. Inte heller köket har använts i någon större utsträckning, jag gillar inte att kasta mat utan har slängt ihop (ibland lite knasiga) hitte-på:n med vad som funnits hemma. Ikväll rensas det sista och kanske blir det ett recept att ge er ändå (kyckling-gryta med örter, kantareller och fetaost). Det har överlag varit dåligt med bloggade de senaste dagarna, I know I know. Men jag gillar inte att blogga för bloggandets skull, utan prioriterar gärna kvalité före kvantitet.

 

Jag har ingen aning om hur det kommer se ut med internet kommande två veckor, men om det ges tillfälle ger jag er givetvis ett livstecken. Imorgon kliver jag upp tidigt för att hinna springa av mig lite på gymmet innan 10 timmars flygresa väntar. Frukost förbereds ikväll, intas på två röda imorgon mellan gym och dusch. Planing is key! Och just det, det kommer publiceras ett inlägg om min tripp till Oslo i dagarna, för er som undrat vad jag gjorde där.

Nä, nu får jag dra rumpis ur soffan för att istället lyfta lite skrot på gymmet. HEJ SÅ LÄNGEinforthaiTvå bilder från i somras då vi var i Grekland på ön Thassos. Utan tvekan mitt livs bästa resa! (Hittills, i alla fall)

Du kanske gillar

7 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  13 januari, 2013 at 20:11

  Åh vad härligt! Ha en riktigt härlig resa! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   14 januari, 2013 at 08:23

   Tack!! 🙂

 • Svara
  Veronica
  13 januari, 2013 at 21:12

  Ha det så himla bra nu!! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   14 januari, 2013 at 08:22

   Tack så mycket! Ska göra mitt bästa 😉

 • Svara
  pilla
  13 januari, 2013 at 21:42

  Härligt med sol och bad, även om inte Thai är något ställe jag gillar att besöka!

  • Svara
   roethlisberger
   14 januari, 2013 at 08:21

   Ja just nu längtar jag SÅ efter sol, värme och bara-vara! 🙂

 • Svara
  Frkgrasto
  13 januari, 2013 at 21:44

  Åh så heldig du er! Det høres forferdelig deilig ut med en så lang ferie!
  Vil savne din blogging, du er en av mine favorittbloggiser 🙂
  Men du har helt rett, kvalitet fremfor kvantitet 🙂

  Kos deg skikkelig på ferie, det fortjener du!
  Klem fra Norge 🙂

Lämna ett svar