mobil Vardagsuppdatering

Avfärd

Nytt upplägg på benpasset i torsdags resulterade i flera dagars träningsvärk, så även idag. Tungt axelpass i fredags som (tillsammans med föregående dags ben- och rumpmördare) såg till att jag fick vilodag i lördags. Morgon pw+löpning och sedan eftermiddags ryggdödande igår. Ja, min kropp var kokhet, nästintill ångande, och öm när jag inatt ordagrant stupande ner i sängen. Så-himla-slut.

Klockan ringde vid 7 idag ändå. Planerat var det ju att köra ett cardio-pass i hopp om att kunna sova under flygresan. Men vet ni, det ville inte kroppen. Så istället tog jag en varm och lång dusch, drack kaffe och åt frukost framför morgonnyheterna, och bara tog det superlugnt. Fruktansvärt skönt och nu, nu bär det av! Tills vi ”hörs” igen – må bra, ät gott och träna fint!

20130114-091558.jpg

Du kanske gillar

1 Kommentar

 • Svara
  Ellinor
  14 januari, 2013 at 10:09

  Klokt av dig att lyssna på kroppen! Med tanke på veckans träningssummering så tror jag nog att du kommer att komma till ro på planet trots allt.
  Önskar dig en riktigt fin och härlig resa!
  Kram

Lämna ett svar