mobil

Wifiiii

Jag har tappat min mobil i golvet fler gånger än vad jag ens vill erkänna. Lagat glaset 3 gånger (nu alltså inne på 4e glaset..) men det är ju ev. så att också insidan skadats (högst troligt) och därför funkar inte alltid grejer som de ska, med min lur. Wifi finns det gott om här, så gott som varje café erbjuder gratis internet, men just Fannys iPhone hittar inte nätet. Förrän idag, nu funkar det! Woho, jag som nästan vant mig vid att leva enbart i ”den riktiga världen” 😉

Jag har det i alla fall himla himla bra. Sol, värme, god mat och tusentals butiker att strosa runt i. Jag har fyndat diverse småprylar (haha, ska visa er senare, resesällskapet tycker jag är knäpp som prioriterat ätbara souvenirer i packningen… men hey, that’s me!) och ätit så mycket god mat. Alltså jag tror på riktigt att jag kommer äta fisk och skaldjur resterande måltider denna resa, hittills har alla proteiner i min kost här nere kommit från havet – det är ju så himla gott!! Och från mjölken i de fina is-kaffe:na (plural?), som intagits i mängder.

Jag försökte ladda upp ett par bilder här också, men där drog visst min telefon gränsen… Så de får ni väl se när jag är åter hemma 🙂 nu ska jag röra mig mot gymmet. Ha det fint!

20130121-144531.jpg
Ha! En bild fick vara med i alla fall. Så fint. Tack, phonen!

Du kanske gillar

1 Kommentar

 • Svara
  Andrea
  21 januari, 2013 at 13:33

  Hej hej Fanny
  Gud vad skönt du måste ha och jag är så avundsjuk på dig just nu 🙂
  Men jag åker också till Thailand snart( 8mars)
  Jag längtar så!
  Jag undrar om du tänker på vad du äter när du är där, försöker du äta nyttigt eller släpper du sånt för det är semester ?
  Går det att beställa nyttigare alternativ? Eller är det svårt att vara nyttig utomlands?
  Har du några tips?
  Iallafall ha det så bra och jag längtar tills du kommer tillbaka och berättar allt 🙂

Lämna ett svar