Inspiration och pepp Kost mobil Vardagsuppdatering

lite nytt från instagram

Vissa saker i livet gör sig bättre som snapshots än blogginlägg. För att ha koll även på de sakerna kan man följa mig på instagram, jag heter roethlisbergerphoto. Här är ett par exempel från senaste tiden;insta2014Från höger till vänster (eh, uppifrån och ner) 1: Nyårsafton blev ett besök på ica och en påse med godsaker. La oss innan midnatt, tjoho vilka partypinglor vi är! 2: årets första dag firades med hemgjord pistageglass med chokladsås och ännu mer nötter och choklad på toppen. Vill ni ha recept? 3: en typisk frukost, jag har varit sugen på kallt och fräscht, och därför kört på glass, äggmackor och bars för lyxkänsla. 4: på språng har jag en ny favorit, raw-otto. Så smidigt, väger ingenting och smakar jättebra! 5: försökte mellandags-shoppa men allting sitter fel när man har en liten muckel på armen och lite för breda axlar. Midjan min är tydligen inte heller bra för standard-måtten. Äh, mer pengar till mat! 6: hur det ser ut när jag bakar. Allt flyger fram och jag har ingen aning om vad jag skapar förrän det är klart, typ.

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Helen
  4 januari, 2014 at 22:54

  Du är en sån otrolig inspirationskälla! Tack för 2013 och hoppas att du kommer må bättre och ha ett fantastiskt 2014. Själv tänkte jag försöka efter en lång och svår depression. Det du skriver om, allt från det som är djupt och mörkt, det glada i mat och träning, allt det har hjälpt mig mycket. Och recept på glassen? Yes, please! Ser himmelsk ut. Kram till dig!

 • Svara
  Frida
  5 januari, 2014 at 13:27

  Ja tack till receptet, glass kan man ju aldrig äta i för många varianter!:)

 • Svara
  Lina
  7 januari, 2014 at 18:33

  Men jisses va gott det ser ut! Åt själv Reneés kex i helgen med brie..yummie!

Lämna ett svar