Vardagsuppdatering

Det kan inte vara meningen att man ska äta dessa

Jag är en sådan där människa som tycker det bästa med högtider är det ätbara. Oftast är det godiset och det söta som lockar. Jul, nyår, valentines day, påsk… Du hittar mig garanterat vid chokladhyllan i butiken under dessa veckor.

Men en sak jag blir lika galen på varje påsk, är de jäkla äggen. Helt allvarligt, det tar tusen år att få upp dem. När man äntligen fått av pappret (som då ”smulats” itu och mer liknar glittrigt strössel) slänger man in chokladägget och sväljer i turbo. Så hinner man inte ens känna smaken innan det är dags att arbeta för nästa ägg. Nä, jag vill inte slita för mitt godis. Jag vill bara få moffa i lugn och ro, utan massa bök och pill och slit. Är det för mycket begärt, va va VA?!?

20130323-160427.jpg

20130323-160436.jpg

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Mia Olsen
  23 mars, 2013 at 19:16

  haha det var det roligaste med det hela ju tyckte jag iaf när jag åt choklad förr.
  allt bök och pill för att få av pappret HELT utan minsta lilla skråma (fast man ändå bara slängde det sen) sen skulle jag alltid ”skala” av choklad överdraget med tänderna och suga på det i en evighet, sen var det det godaste kvar: nämligen den crunchiga söta fyllningen i mitten som jag också satt och sög på i en evighet.
  så för mig kunde det ta allt från 10-30 min att äta ett sådant ägg. haha beroende på hur akut sugen jag var hehe 😉
  men jag är konstig, haha det vet jag om (a)

  • Svara
   roethlisberger
   23 mars, 2013 at 19:35

   haha herrejösses. för mig tar det (på riktigt) 10-30 minuter att äta en 1-kilos påse… lite skillnad 😉 men gott, är det!

   • Svara
    k.d
    25 mars, 2013 at 13:21

    Haha Mia, jag är eeexakt likadan!!

 • Svara
  Paulin
  23 mars, 2013 at 20:38

  Alltså din blogg! Går in här varje jädra dag! Du inspirerar, motiverar, delar viktiga men också roliga tankar, lägger upp grymma recept och är allmänt vettig. Har säkerligen plöjt igenom alla inlägg som någonsin gjorts här. Du är en riktig krigare och en grym förebild som har fötterna på jorden! Varje gång det känns motigt att gå till gymmet går jag in och läser lite här och då blir jag oftast motiverad igen. Så taaaack för det och fortsätt göra det du gör!

 • Svara
  Angelica
  24 mars, 2013 at 18:16

  haha, vad härlig du är!

Lämna ett svar