mobil Vardagsuppdatering

Svartvitt från ett gym i Göteborg

Det blev en helg till Göteborg! Faktiskt, så var det hela en försenad födelsedagspresent då jag länge velat åka iväg för att träffa både gamla och nya vänner, men ekonomin är ju inte den bästa så tyvärr har jag inte kunnat åka ändå.. SÅ min mor tog tag o saken och en helg har nu spenderats i staden. En stad jag verkligen gillar. En stad jag kan tänka mig att bo i en dag… Nån som vill ge mig jobb i Göteborg eller?

Förutom god mat, shopping (för mig mest flanerande och väntande) så blev det även ett träningspass med två nya vänner jag fått kontakt med via… Insta, såklart. Jag har sagt det förr men : jag älskar internet och allt det gör möjligt! Typ träffa likasinnade. Förutom Fannie och Linnea som jag träffade nu idag, så träffade jag ju Dominique i Schweiz och Sanna har kommit att bli vad jag anser en av mina bästa vänner faktiskt. En liten soulmate, liksom! Utan nätet hade vi levt ovetandes om varandras existens. Fuuu!

Just nu sitter jag på tåget och är trött så trött… Sen hemkomst ikväll men veckan ser ut att kunna bli bra. Mitt mission och min plan är att hålla hårt i den fina känsla helgen gett!

20131006-192646.jpg

20131006-192656.jpg

20131006-192700.jpg

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  micki
  6 oktober, 2013 at 22:31

  Åh, säg till i förväg nästa gång du ska hit till göteborg, jag vill ju me träffa dig! 🙂 kram Micki

 • Svara
  micki
  6 oktober, 2013 at 22:31

  Åh, säg till i förväg nästa gång du ska hit till göteborg, jag vill ju me träffa dig! 🙂 kram Micki

 • Svara
  S
  7 oktober, 2013 at 19:37

  Du, måste bara skirva en grej här (elr ok, flera). Har läst igenom dina gamla bloggar och jag måste säga att det på något sätt, som jag inte förstår full ut, har hjälpt mig. Känner mig allmänt mer… inspirerad (låter lite töntigt, nåja). Har börjat fota igen, skriva av mig osvosv. Allt känns lite lättare, liksom. Jag hoppas, verkligen, att allt löser sig för dig. Menar inte att allt blir frid&fröjd helt plötsligt, men ändå. Svamlar lite, märker jag nu;) Hur som- tack!

  • Svara
   roethlisberger
   8 oktober, 2013 at 05:59

   åh gud vilken fin kommentar. Den värmde i hjärtat, tack!!
   Det gör mig så lycklig att det faktum att jag delar med mig och är öppen faktiskt kan göra skillnad (om än lite eller på ett sätt man inte förstår fullt ut).
   Kramar i massor 🙂

   • Svara
    S
    8 oktober, 2013 at 17:36

    Konstigt att jag skrev att jag inte fattade. Saken är att jag känner igen mig själv, på vissa plan. Och du är väldigt bra på att beskriva känslor; skriva överlag. Så ja, det känns som att jag läser delar av min hjärna;) Sen så är alla recept ett stort (!) bonus. Internet är en bra grej. Kram:)

 • Svara
  S
  7 oktober, 2013 at 19:37

  Du, måste bara skirva en grej här (elr ok, flera). Har läst igenom dina gamla bloggar och jag måste säga att det på något sätt, som jag inte förstår full ut, har hjälpt mig. Känner mig allmänt mer… inspirerad (låter lite töntigt, nåja). Har börjat fota igen, skriva av mig osvosv. Allt känns lite lättare, liksom. Jag hoppas, verkligen, att allt löser sig för dig. Menar inte att allt blir frid&fröjd helt plötsligt, men ändå. Svamlar lite, märker jag nu;) Hur som- tack!

  • Svara
   roethlisberger
   8 oktober, 2013 at 05:59

   åh gud vilken fin kommentar. Den värmde i hjärtat, tack!!
   Det gör mig så lycklig att det faktum att jag delar med mig och är öppen faktiskt kan göra skillnad (om än lite eller på ett sätt man inte förstår fullt ut).
   Kramar i massor 🙂

   • Svara
    S
    8 oktober, 2013 at 17:36

    Konstigt att jag skrev att jag inte fattade. Saken är att jag känner igen mig själv, på vissa plan. Och du är väldigt bra på att beskriva känslor; skriva överlag. Så ja, det känns som att jag läser delar av min hjärna;) Sen så är alla recept ett stort (!) bonus. Internet är en bra grej. Kram:)

Lämna ett svar